15 anys d’Actuality Carpas

Estem de celebració! Aquesta setmana fa 15 anys que Actuality Carpas va néixer, consolidant la nostra experiència en organització d’esdeveniments i casaments.

Actuality Carpas va néixer inicialment com una petita empresa familiar que es dedicava a la fabricació i al disseny de carpes per a esdeveniments i casaments. Amb el pas dels anys, hem anat evolucionant fins a oferir als nostres clients tota mena de mobiliari, complements i decoració per a celebracions, a més d’aportar nous dissenys innovadors per a les carpes. A més, els nostres serveis es caracteritzen per un nivell d’alta qualitat, disseny i innovació, ja que fabriquem artesanalment els nostres productes.

 

 

L’empresa ha crescut significativament tant en varietat d’oferta, com en personal. Actualment comptem amb un equip professional de muntadors i decoradors aporten plena confiança i seguretat als clients gràcies a la seva experiència.

A més, el tracte humà és un dels pilars fonamentals d’Actuality Carpas, ja que per nosaltres cada client és especial. Des del moment de confirmació d’un esdeveniment, es crea un vincle amb el compromís de fer que sigui un dels seus millors dies de la seva vida. En tot moment, assessorem amb total sinceritat, escoltem els seus dubtes i inquietuds i recollim totes les idees amb la finalitat d’aconseguir el seu espai desitjat.

Per a nosaltres, no hi ha res impossible. Tot muntatge és possible amb Actuality Carpas.

Volem donar-vos les gràcies a tots els que heu fet possible que avui puguem ser aquí, celebrant el nostre aniversari d’empresa al vostre costat i creant somnis i experiències inoblidables.

Gràcies per confiar amb Actuality Carpas!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *