Banys portàtils de luxe

sanitaris portatils

A Actuality Carpes ens encanta l’atenció al detall i a les coses personalitzades i úniques. Però sobretot, sabreu que ens encanta donar especial atenció als banys. Tots els elements de qualsevol esdeveniment o casament són igual d’importants i hem de prestar-los l’atenció que es mereixen. No volem uns banys senzills, volem crear espais diferents i originals que enamorin. Per això, en aquest post, hem volgut compartir els últims que vam dissenyar, uns autèntics banys portàtils de luxe.

Lavabos portàtils per esdeveniments

Els últimsl lavabos portàtils per esdeveniments que vam dissenyar van ser fets amb molta cura i amor. Creats des de zero, es van instal·lar unes carpes de serveis portàtils per a la zona de l’aperitiu i una altra per a la zona del convit.

Pels sanitaris de l’aperitiu, es va utilitzar una carpa Egipte en color gris amb separadors per a homes i dones.

Per a les dames, es van utilitzar els tocadors Colonials de fusta clara al costat de les cabines White. A més afegim un racó amb amenities i unes cadires model Romàntica per poder descansar o esperar.

A l’altra banda, per als cavallers es va utilitzar de nou la cabina White amb el tocador Eucaliptus en fusta més fosca. També vam fer un petit racó amb una tauleta i una cadira Lloret.

El toc final a tots dos, va ser amb una catifa de grans dimensions per aportar calidesa a l’espai.

sanitaris portatils per a events

tocadors per a casaments

lloguer de sanitaris

lloguer de sanitaris portàtils

decoracio banys bodes

tocador boda

il·luminacio carpes

interior carpa

lloguer de sanitaris preu

Banys portàtils per a esdeveniments

Els banys portàtils per a esdeveniments pel convit havien de ser més espectaculars. Per això, ens vam decidir a crear un espai més gran i amb més llum. En aquest cas la carpa Egipte era en color pedra jaspe, també amb separador entre dames i cavallers.

Per a elles, es va crear una gran zona de descans, amb dos sofàs Romàntics, una taula central Manhattan, taules laterals New York i una lampara Casa Juliette adornant la carpa. Es va utilitzar el tocador Doble Wengué amb un mirall de grans dimensions i les cabines White.

Vam crear un ambient acollidor, càlid i romàntic on elles poguessin relaxar-se i sentir-se en un bany de luxe.

D’altra banda, per als cavallers hi havia el sofà British amb una taula central de marbre.

chill out per casaments

decoracio banys bodes

banys bodes

banys portatils

decoracio sanitaris per casaments

lloguer mobiliari casaments

Banys portàtils de luxe

Sempre diem que darrere d’un esdeveniment hi ha un ferm compromís amb el client. Serà un dia irrepetible i tot ha de sortir a la perfecció. La nostra força per seguir creant i innovant ve de les cares de felicitat dels nostres clients, les seves paraules i agraïments. A continuació us compartim alguns dels missatges que hem rebut dels nostres clients satisfets amb el nostre servei de lloguer de banys portàtils de luxe.

Gràcies Silvia i Ingrid per aquest xut d’energia!

Bon tarda Roser,

Us volia fer arribar el nostre agraiment per fer possible que l´esdeveniment del dia 15.09.19 hagi estat un èxit.

Us faig arribar les felicitacions de tothom; els nuvis, la familia, el nostre equip i convidats. L´èxit és de tot l´equip de grans professionals que teniem amb nosaltres.

Gràcies a tots; sense vosaltres no hagués estat possible.

Agrairem facis arribar les nostres felicitacions tant al Francesc com a tot el vostre equip; els banys van ser un èxit.

Una abraçada ben gran i esperem repetir ben aviat,

Sílvia

Em sumo a les paraules de la Sílvia! Moltes gràcies per formar part d’aquell dia tant especial per els meus pares i per tota la família.

Jo encara no us coneixia i la veritat va ser el meu gran descobriment en molts sentits!!!! (Professionalitat, elegància, qualitat, persones, detalls….) Gràcies gràcies i gràcies! El pròxim event que tinguem…. amb els ulls tancats, dic:

ACTUALITY CARPAS!!!!! Una abraçada!

Ingrid

El lloguer de sanitaris per a casaments

Com veieu, a ActualityCarpas creiem que fins a l’últim detall és important i, encara que a vegades passi desapercebut, pensar en com ha de ser o decorar els banys per a esdeveniments és essencial. La decoració, els tocadors, els tèxtils… Cada element aconseguirà crear un espai còmode, útil, bonic i, per suposat, en completa sintonia amb la resta d’espais.

A Actuality Carpas podràs trobar el nostre servei de lloguer de banys portàtils per a casaments perquè tots els teus convidats puguin gaudir de l’esdeveniment amb total comoditat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *