Barres de bar: Essencials a la festa

barres de bar per a events

Les barres de bar són un element que, encara que sembli insignificant, cada vegada és més demandat. Han passat de ser simplement mobles per a albergar beguda a tenir una gran funció decorativa i social: Omplen l’espai, decoren i creen un punt de trobada per als convidats. Pensa en quantes llargues xerrades has tingut en una barra de bar. ¿Moltes, veritat?

Quan parlem de barres de begudes per a festes, en el primer que pensem, és en la barra lliure. Per a molts és el moment més desitjat i esperat de l’event. Barra lliure de begudes és sinònim de gratis i de diversió, dos termes molt desitjats per a molts (no ens enganyem). Tot i així, hi ha un altre tipus de barres per a begudes que acompanyen una festa, igual o fins i tot encara més necessàries:

Barres de bar per la benvinguda

Una opció per quan arriben els convidats i calmar la seva set, és oferir llimonada fresca (o altres begudes de fruites) en una barra decorada amb molt de color i al detall. Aquesta opció és apta per a casaments d’estiu i, sense cap dubte, no passarà desapercebuda.

Pot fer-se a l’estil rústic-chic amb taulons de fusta, igual que els nostres models de barra de bar Rústica o de Palet. Una altra opció encara més rustica és una barra feta amb caixes, que col·locades amb cura i decorades amb estil, pot quedar genial.

També poden fer-se barres més senzilles i sense gaire decoració, ja que el millor adorn es farà amb la pròpia beguda i els colors de la fruita que utilitzeu.

Algunes barres de bar d’Actuality Carpas que us recomanem per donar la benvinguda són:

Barres de mojitos

L’aclamada barra de mojitos també és una bona aposta per donar la benvinguda. Els convidats podran prendre un mojito ben fresquet mentre esperen els aperitius i així anar escalfant motors. Poden combinar mojitos de diversos sabors per sorprendre i és important incloure alguns sense alcohol per als que no beuen.

Us recomanem:

Barres per a tot tipus de begudes a l’aperitu

Tot i que les anteriors barres no són estrictament necessàries, sí que ho és una barra amb tot tipus de refrescs i sobretot aigua. Un bon exemple és el nostre model de barra circular o ovalada, ja que serà la barra més concorreguda i els convidats podran accedir per totes bandes sense crear-se aglomeracions.

Barres lliures de begudes

Durant la barra lliure de la festa, els convidats esperaran trobar una gran varietat de begudes, des d’alcohol, cervesa i vi a champagne. Atès que estarà disponible fins a altes hores de la matinada, convé complementar-la amb una mica de menjar. Ara estàn de moda els “candybar” o “cupcakes” per opcions dolces o bé aperitius com pizzes, mini hamburgueses o sandvitxos i que podeu fer amb alguna de les nostres parades o carrets decoratius.

Les nostres propostes per la barra lliure de begudes:

Barres de champagne

El champagne ha d’estar en qualsevol tipus de festa o celebració important, és per això, que cal dedicar-li un bon lloc. Actuality Carpas hem creat una barra especial per mantenir el champagne ben fred. El truc és omplir-lo de gel pilé i maduixes congelades per evitar que s’aigualeixi i perdi el seu sabor.

Com sabem que és important escollir bé tot el que tingueu per la vostra celebració, podeu venir a visitar el nostre showroom, on veureu exposades gran part de les nostres barres per begudes. El difícil serà triar entre una d’elles!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *