Barres lluminoses per a festes

Barras luminosas para fiestas

Per aconseguir una bona atmosfera als sopars i festes nocturnes, és imprescindible escollir i dissenyar una bona il·luminació. A la nostra àmplia selecció de barres de bar per esdeveniments, oferim el servei de lloguer de barres lluminoses per a festes, ideals per crear un ambient acollidor i divertit en espais tant interiors com exteriors.

Models de barres lluminoses per a festes

Les barres lluminoses per a festes solen ser molt vistoses i transmet alegria, energia i entusiasme, ja que la ilu·luminació és essencial perquè la nit no deixi de brillar i tingui el seu moment d’encant. Perquè la llum sigui la protagonista del nostre esdeveniment, destaquem tres models de barres fluorescents per a festes:

La barra de metacrilat és una barra molt versàtil, es pot presentar en llum blanca o en color. Es pot triar entre groc, rosa, vermell, blau i verd, o programar una transició de diferents colors. A més permet afegir diferents textures segons les preferències, aconseguint un efecte o un altre.

Dins el lloguer de barres de metacrilat, trobem també la barra de metacrilat ovalada, amb la seva forma permet crear un gran espai ovalat on oferir servei de bar a totes direccions.

Finalment, la barra de cava és una barra que permet col·locar gel al seu interior i mantenir les begudes fredes, també es pot fer servir per exposar postres, fruites, gelats, batuts…

Amb aquestes tres opcions de barres lluminoses per a festa, el vostre esdeveniment estarà cobert.

Tipus de barres de bars

Les barres de bar són un element imprescindible per oferir un bon servei a qualsevol esdeveniment. A casaments, festes i esdeveniments, actuen com a espai de socialització i trobada, on els convidats comparteixen converses i copes.

Les avantatges de lloguer de barres per festes: permet escollir entre una gran varietat d’estils, formes, materials i colors. Segons la forma, podem diferenciar entre:

  • Barres curtes/llargues
  • Circulars o semicirculars
  • Ovalades o semiovalades

Aquestes es poden combinar amb més barres per crear espais quadrats, amb forma de “L” o “U”.

Segons els materials trobem:

  • Barres de fusta
  • Barres de palet
  • Barres de metacrilat
  • Barres amb bótes de vi
  • Barres de caixes de fusta
  • Barres de canya
  • Barres de sisal

Les barres de bar lluminoses per a festes són les més adequades per als esdeveniments nocturns. Si bé el seu principal ús és el servei de begudes, també es poden fer servir com a expositors de productes. Sabíeu que les nostres barres també les han fet servir DJs per fer la seva música?

Segur que al nostre catàleg de lloguer de barres per a festes, trobareu la vostra millor opció.

Lloguer de barres per a festes

Aquesta temporada, els esdeveniments temàtics són a l’ordre del dia. No és estrany que es porti el lloguer de barres de bar per a festes temàtiques. Aquí us mostrem diferents models adaptats a la vostra personalitat segons el que desitgeu transmetre al vostre esdeveniment o casament  per exemple:

Barres de bar de fusta (rústica & clàssica)

Els materials naturals com la fusta solen destacar entre altres coses per la versatilitat, resistència i capacitat per suportar grans pesos. Molt sol·licitades al lloguer de barres de bar per a festes. A més, gràcies a l’ús de la fusta com a base per a les barres de bar podràs dotar d’un estil molt més natural i mediterrani. Podreu utilitzar multitud de materials de fusta com pi, auró, roure, faig, bambú…i fins i tot combinar-los entre si. Us ajudem a escollir a la nostra secció de barres per a festes de lloguer.

Barres de bar vintage (rose)

Si voleu donar al vostre bar un toc vintage apostant per una decoració atemporal podreu incorporar una barra d’estil clàssic o rústic. Si voleu incloure en el vostre esdeveniment una barra de bar vintage, us recomanem apostar per tons clars i utilitzar materials com a fusta. Podreu jugar amb diverses textures per aconseguir recrear aquest estil antic que busqueu.

És molt important que les barres de bar vagin en harmonia amb la resta del local perquè així tot l’espai giri al voltant d’un mateix estil a l’hora de decidir unes barres per a festes lloguer.

Barres de bar amb palets

Si esteu pensant en una barra senzilla, amb dissenys únics i que ressalti en el vostre esdeveniment, potser el que necessites és apostar per una barra de palets. Podreu incloure aquesta barra per al vostre esdeveniment i decorar-la com vulgueu ja que el seu estil rústic però alhora cridaner serà el centre d’atenció al casament o esdeveniment.

Barra de bar de metracrilat

L’estil d’aquest any ha vingut per quedar-s’hi, una barra innovadora, amb personalitat i un toc avantguardista. És un estil que es manté en el temps i no passa de moda, a més, encaixa en locals de totes les mides. El material més utilitzat per a les barres il·luminades per a festes és el metacrilat.

Barra de bar minimalista

Parlem d’estil minimalista quan ens referim a una barra amb poc elements visuals, que conté el mínim i imprescindible per a la seva funció. Una barra gens sobrecarregada i de colors bàsics. Per donar a la vostra barra un estil minimalista, seleccioneu una barra senzilla, de formes geomètriques que potenciï les línies rectes. Les formes corbes i ornamentades en excés no van amb aquest estil.

Lloguer de barres de bar per a festes

Oferim una àmplia varietat de models i opcions de barres de bar que s’adaptaran perfectament a les vostres necessitats i preferències. Ja sigui que estigueu buscant una barra de bar clàssica i elegant o una mica més modern i avantguardista, tenim opcions per a tots els gustos. A més, comptem amb diferents mides per ajustar-nos a l’espai disponible al vostre esdeveniment. Ens esforcem per oferir un servei excepcional i garantir la satisfacció dels nostres clients. A més, també oferim una gran varietat de serveis complementaris, com ara opcions de decoració temàtica i mobiliari addicional per crear un ambient complet i únic.

No dubteu a contactar amb nosaltres per discutir les vostres necessitats específiques i rebre un pressupost personalitzat. Estem aquí per fer que el vostre esdeveniment sigui inoblidable i que els vostres convidats gaudeixin d’una experiència excepcional.

Si voleu saber més sobre el nostre servei de lloguer de barres per a esdeveniments, no dubteu a donar-li una ullada al nostre anterior post.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *