Casaments a la tardor

Quins elements són imprescindibles en un casament de tardor? Com decorar els casaments a la tardor? Quins colors són més de tardor?

Carpes par a casaments a la tardor

A l’hora de planejar casaments a la tardor és molt important tenir en compte la climatologia, si bé aquest any és especialment calorós, és important tenir un pla B per a pluja i vent, com preveure l’ús d’estufes o màster d’aire calent pel fred.

Les millors carpes per a aquesta estació són les carpes que contenen laterals, com són l’Egipte, la Tipi Suite i la Indonèsia. Les reines per gaudir de la pluja i dels tons tardorencs de l’entorn són les carpes transparents amb laterals com ara l’Egipte, la Dues Aigües i l’Empire State.També és recomanable la utilització de paviments com ara tarima o moqueta, ja que ajudaran a aïllar el terra i mantenir la temperatura dins de les carpes.Les estufes o màsters d’aire calent, les carpes amb laterals i les tarimes o moquetes són els ingredients imprescindibles per als casaments de tardor.

Colors per a casaments a la tardor

Per a escollir els colors dels casaments de tardor podem prendre com a referència la natura, els colors de la flora, com els tons ataronjats de les pometes del diable, els vermellosos del gavarró o blavosos de l’aranyoner, els tons terra de les fulles seques… En la mateixa línia, podem observar també els colors dels fruits de temporada com són les castanyes, les mandarines, els caquis, els moniatos, l’ametlla, les carbasses, les magranes, les nous i avellanes, les bolets, les pinyes o els aglans entre d’altres.També podem jugar amb els tons blavosos i blancs, amb referència a l’inici del fred. O tenir en compte les tendències del moment com són els roses fúcsies saturats o els roses vells.Com a toc final podem jugar amb els detalls en daurat, els metàl·lics càlids com són l’or, el coure, el bronze, el llautó o l’òxid de ferro.Amb aquests consells de segur que podràs treure una paleta de colors per a casaments a la tardor.

Decoració per a casaments a la tardor

A cada casament és molt important inspirar-se en l’estació de l’any concreta. Podem prendre com a referència la natura, els productes i plats de temporada, les festivitats, els costums, els oficis, els teixits…Pel que fa a l’estètica, podem prendre d’inspiració el que hem esmentat anteriorment per escollir l’estil per a les taules i cadires, el mobiliari, la il·luminació, el menaje…És recomanable celebrar els casaments a la tardor en interiors o bé fer servir carpes. En cas de celebrar alguna part del casament a l’exterior, podem situar mantes a les zones de descans perquè els convidats no passin fred.

Lloguer de mobiliari per a casaments a la tardor

A Actuality Carpas, us podem ajudar a dissenyar qualsevol espai del vostre casament o esdeveniment. Disposem d’una àmplia selecció d’estructures, mobiliari i decoració per a esdeveniments.Si busques lloguer per a casaments a la tardor, has de saber que el procés és molt fàcil. Només has d’entrar a la nostra pàgina web, escollir els productes que més s’adaptin a vosaltres i escriure’ns amb els detalls de l’esdeveniment. De seguida rebreu notícies nostres!Si no ho teniu clar encara, també pot trucar-nos i demanar cita per visitar el nostre Showroom amb els nostres professionals, els qui escoltaran totes les seves propostes i on rebreu assessorament sobre les carpes per a fires.No ho dubteu més i contacteu amb nosaltres per sol·licitar el vostre pressupost! Si us ha interessat aquest article, estem segurs que també us interessarà el nostre anterior post sobre “casaments amb  pluja” on us expliquem tot sobre aquest servei.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *