Bodes temàtiques

Bodes temàtiques

Cada vegada queden més lluny els casaments tradicionals i tan similars entre si. Tots els nuvis volen sorprendre els seus convidats buscant l’originalitat per diferenciar-se de la resta. Per aconseguir-ho, el moment en què escollim la temàtica del casament serà molt important. Hem de pensar en alguna cosa personal i que ens identifiqui, això és el que marcarà la gran diferència. A partir d’aquí, ja podrem començar a planificar altres aspectes. Per ajudar-vos us donarem unes quantes idees de bodes temàtiques perquè us pugueu inspirar.

 

10 temàtiques per a bodes

Bodes romàntiques

Es caracteritza per la utilització de moltes flors en taules, cadires, arcs.., colors pastels, rosa o blanc combinats amb daurats i platejats, mobles vintage o d’estil francès, fanalets de vidre… barrejant diversos d’aquests elements aconseguireu un autèntic look romàntic que us transportarà a tots els convidats en un somni.

centres de taula elegants  decoracion para mesas

 

Bodes de contes de fades

Normalment són casaments al bosc. Gràcies a la llum de fades, es pot imitar un bosc encantat on a la nit es crearà un efecte increïblement màgic. La decoració s’ha d’apropar a l’anterior esmentat estil romàntic, amb flors, llums d’aranya, espelmes, canelobres… tot ajudarà a crear aquest clima tan desitjat.

il·luminació per a casaments  llums de fantasia

 

Boda temàtica de Disney

Els casaments temàtics inspirats en Disney són sempre entranyables. Es poden crear diversos racons de decoració amb pel·lícules diferents, fent cada taula d’un tipus diferent, com per exemple amb ostres de la Sireneta o amb gorres d’en Mickey per a cada convidat. No té per què ser infantil ni de tros, es poden crear casaments molt elegants i romàntiques amb aquesta temàtica.

bodes temàtiques  casament de disney

 

Boda hippie

Celebrar un casament hippie en un entorn natural i exterior serà clau. Podeu recórrer a flors silvestres i tons verds i colorits, coses que remetin a la natura. Altres elements que podeu utilitzar són atrapa somnis, llums estil revetlla, bicicletes o la mítica furgoneta Volkswagen. Aquí el vestit de la núvia també tindrà una part molt important, poden ser amb flors brodades, mànigues de gasa, volants, capes, serrells…

boda hippie  casaments a l'aire lliure

 

Boda vintage

Aquesta és una tendència que ja porta molts anys regnant. És combinable, com ja hem dit, amb un estil de casament romàntic, ja que s’utilitzen colors suaus i romàntics amb materials antics, normalment molt ambientades en entorns campestres. Podeu utilitzar records i mobiliari antic restaurat que podeu fer vosaltres mateixos o trobar en botigues de segona mà.

casaments vintage  decoració per a casaments

 

Casament sobre dècades o èpoques històriques

Poden ser casaments molt originals, a l’estil medieval o inspirades en civilitzacions romanes, egípcies, gregues… També podeu retrocedir tan sols algunes dècades i organitzar una boda temàtica anys 50. Això us donarà moltes opcions, decorant les taules amb espelmes, pergamins, banderes, grans copes … l’ambientació ha de ser tènue i càlida i la resta d’elements decoratius han de ser acords i amb una música adient a un gran banquet real.

boda juego de tronos  boda històrica

 

Casaments a la platja

Qui no ha somiat amb un casament a la platja? Encara que sembli fàcil és potser un dels casaments més difícils d’aconseguir, ja que és important informar-se bé de quan es pot fer, ja que a molts llocs està prohibit o cal pagar per ocupar la via pública. Si no, sempre es pot realitzar a algun hotel o xiringuito a peu de platja.

casament a la platja  decoració casament a la platja

 

Bodes musicals

Si us va la marxa, aquesta idea us encantarà. Es tracta de celebrar el vostre casament com si els convidats anessin a un festival de música. Podeu fer polseres de tela com les que lliuren a l’entrada d’un festival o fer que la invitació sigui una entrada. Depenent del vostre gust musical, podeu fer-ho a l’estil Primavera Sound o com el mític Tomorrow Land que podeu combinar amb l’estil de conte de fades, ja que aquest festival està inspirat en els somnis i la màgia.

altres temàtiques per a casaments  decoració per a carpes per a casaments

 

Bodes orientals

decoració centres de taula bodes temàtiques

 

Casaments de cinema

Si sou amants del món cinèfil, hi ha moltes idees possibles: crear un photocall inspirat en els Oscars, fer un vídeo divertit… Podeu escollir una pel·lícula en concret, un gènere o el cinema en general perquè cada convidat esculli la disfressa del seu personatge preferit del món cinematogràfic.

boda temàtica bodes inspirades en cinema

Descobreix més idees per a bodes temàtiques

Aquestes són algunes de les idees per fer del vostre casament el més original, però si en voleu conèixer més, consulteu el nostre post sobre idees per a casaments. Com hem comentat, a l’hora de definir la temàtica, hauràs de deixar volar la imaginació i pensar en tot allò que us identifica com a parella.

També us recomanem contractar una wedding planner que us pugui ajudar a planificar correctament fins al més mínim detall. Una boda temàtica es caracteritza per una organització una mica més complexa i delicada, amb el que és més que recomanable comptar amb ajuda professional.

I, com sempre, podeu contactar amb el nostre equip de professionals perquè us assessori en tot el que necessiteu enviant un correu electrònic a info@actualitycarpas.es o bé trucant al 938 869 141.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *