Carpes per a fires

És molt comú l’ús de carpes per a fires tant a interiors com a exteriors durant tot l’any. La carpa de fira, és multifuncional, es pot fer servir per a protegir del sol i de la pluja, però també pot funcionar com a aparador o com a carpa per a stand, per millorar l’estètica de la nostra parada a més de delimitar l’espai.

A Actuality Carpas tenim una àmplia gamma de models, mides i colors de carpes per a fires. A continuació presentem els models de carpa més sol·licitats al lloguer de carpes per a fires.

Models de carpes per a fires

Dues aigües: Per a fires exteriors. Una carpa pavelló de grans dimensions que permet tenir un gran espai interior sense obstacles aprofitant al màxim cada metre. Disponible en color blanc i transparent.

Egipte: Per a fires exteriors i interiors. Disponible en diversos colors. La seva estructura modular facilita la seva adaptació per a tot tipus d’espais. La més versàtil de les carpes fira.

Indonèsia: Per a fires exteriors i interiors. Aquestes carpes tenen la mateixa estructura i compleixen les mateixes característiques tècniques que el model Egipte variant únicament el seu sostre característic. Igual que els altres dos models, també es poden unir entre elles, per poder crear un espai a mesura que compleixi les vostres expectatives. És una carpa fira ideal per a fires de fantasia, fires medievals…

Monta-fàcil: Per a fires exteriors i interiors. És una carpa fira de dimensions més reduïdes. És de fàcil muntatge i està disponible en diversos colors.

Carpes per a stand

La carpa per a estand més recomanable és la carpa Monta-fàcil. Es troba en una gran varietat de colors i mides, des de 3×3 a 8×4. Aquesta carpa fira és la més sol·licitada per a compra, ja que permet la seva personalització

Lloguer de carpes per a fires

A Actuality Carpas, podem ajudar-vos a dissenyar qualsevol espai del vostre casament o esdeveniment. Disposem d’una àmplia selecció d’estructures, mobiliari i decoració per a esdeveniments.

Si busqueu lloguer de carpes per a fires, heu de saber que el procés és molt fàcil. Només heu d’entrar a l’apartat de Lloguer de carpes de la nostra pàgina web, escollir els productes que més s’adaptin a vosaltres i escriure’ns amb els detalls de l’esdeveniment. De seguida rebreu notícies nostres!

Si no ho teniu clar encara, també podeu trucar-nos i demanar cita per visitar el nostre Showroom amb els nostres professionals, els qui escoltaran totes les vostres propostes i on rebreu assessorament sobre les carpes per a fires.

No ho dubteu més i contacteu amb nosaltres per sol·licitar el vostre pressupost!

Si us ha interessat aquest article, estem segurs que també us interessarà el nostre anterior post sobre “carpes personalitzades per a esdeveniments” on us expliquem tot sobre aquest servei.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *