Carpes de Cristall per a casaments

carpes de cristall per a casaments

Les carpes de cristall per a casaments són òptimes per a localitzacions a l’aire lliure o amb paisatges oberts, ja que la transparència de les parets i sostre ajuden a expandir la mirada, emmarcant el cel i l’horitzó.

Com a la “Glass House” de Philip Johnson, les carpes de vidre funcionen com un doble mirall, del seu context exterior i interior. Amb elles aconseguim perdre la noció d’estructura i transportar-nos sense interrupcions al mig del paisatge que allotgen, sigui mar, muntanya o nit estrellada.

Les carpes de vidre són molt sol·licitades en casaments i esdeveniments.

 

CARACTERÍSTIQUES DE LES CARPES DE CRISTALL

 • Elegants: El motiu transparent és considerat un dels més elegants per a carpes. Com us esmentàvem, les carpes de vidre actuen com un mirador del nostre voltant. A més de ser de molt bon decorar, ja que el transparent no afegeix color a la paleta.
 • Brillants: Les carpes de vidre com un vestit de casament, són per a ocasions especials. El seu manteniment requereix esforç i constància. Perquè puguin brillar es recomana fer-les servir en dies puntuals.
 • Càlides: Recomanem utilitzar-les en estacions de l’any fredes, o bé fer-les servir durant les tardes o nits en temperatures més càlides.
 • Àmplies: Si bé les carpes tenen unes dimensions concretes, la percepció no correspon a la realitat, i sempre les percebrem com a més àmples, ja que la mirada, en processar l’espai, afegeix la profunditat del paisatge.

 

LES NOSTRES CARPES PER A CASAMENTS

A Actuality Carpas disposem de 4 models de Carpes de cristall o carpes transparents perquè pugueu escollir el que més us convingui.

 • Carpa Dues Aigües: Els pavellons a dues aigües compliran les vostres expectatives. Amb un disseny exterior tradicional, es caracteritza per la seva amplitud interior, augmentant així la seva capacitat per acollir numerables assistents o convidats, en un espai totalment diàfan sense columnes al seu interior.
Carpa de cristall per a casament
Carpa Dues Aigües
 • Carpa Wave of Luxury: Pensada per a satisfer un públic amb classe que cerca estil, distinció i exclusivitat. Té un disseny inspirat en les onades del mar. És de gran capacitat i proporciona un espai totalment diàfan.

  carpa per a casament
  Carpa Wave of Luxury
 • Carpa Empire State: Elegància a l’estil de la gran poma. Creació original del fundador d’Actuality Carpas.

  carpa de cristall
  Carpa Empire State
 • Carpa Egipte: Una aposta segura per a la vostra celebració. El seu disseny sofisticat, marcat per les línies rectes, reprodueix fidelment l’arquitectura de les piràmides de l’antic Egipte. La seva estructura modular facilita la seva adaptació per a tot tipus despais.
lloguer de carpes per a casaments
Carpa Egipte

 

ON LLOGAR CARPES PER A CASAMENTS?

A Actuality Carpes podem ajudar-vos a dissenyar qualsevol espai del vostre casament o esdeveniment. Si no sabeu on llogar carpes de cristall per a casaments, heu de saber que disposem d’una àmplia sel·lecció de carpes de cristall i més de 20 anys d’experiència treballant en el sector del lloguer de carpes per a esdeveniments i casaments.

Si voleu llogar carpes de cristall, només heu d’entrar en l’apartat de Lloguer de Carpes de la nostra pàgina web, triar els models que més s’adaptin a vosaltres i escriure’ns amb els detalls de l’esdeveniment. De seguida rebreu notícies nostres!

Si no ho teniu clar encara, o esteu buscant una cosa més personalitzada, també podeu demanar cita per a visitar el nostre Showroom amb els nostres professionals els qui escoltessin totes les vostres propostes.

Si us ha interessat aquest article, estem segurs que també us interessarà el nostre anterior post sobre el lloguer de carpes per a esdeveniments.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *