Carpes de lona tensada Tuareg

Les nostres carpes de lona tensada emulen amb total fidelitat les tradicionals carpes beduïnes. Per aquest motiu en aquest post us volem parlar  de la seva història:

Història de las carpes beduïnes o carpes de lona tensada

Les Noces: Una de les principals festivitats dels beduïns és el casament.
Unes dues setmanes abans de l’ocasió, s’instal·la una carpa especial per a la celebració.
La tradició beduïna no permet les cites, de manera que els joves intercanvien unes poques paraules abans de casar-se. Els pares de tots dos es reuneixen i si accepten se signa un contracte enfront d’un tercer i la parella pot casar-se.

Les carpes beduïnes són baixes, de forma rectangular, fetes amb pèl de camell o de cabra. S’enrotllen pels costats perquè pugui circular l’aire o quan hi ha tempestes de sorra, es tanquen hermèticament. Una part de la tenda és per als homes i els convidats, l’altra és per a les dones i nens.
En el nostre cas, la lona és elàstica i els costums, tampoc s’assemblen a les nostres a l’hora que una parella, emprengui una nova etapa en la seva vida.

¿Que ens transmet, la lona tensada TUAREG?
El salvatge de les seves formes diferents ens recorden a les dunes del desert, amb els seus pals de fusta natural i amb la total necessitat de seguir en la naturalesa. Sota la falda d’una d’aquestes lones ens transmeten el somni de les mil i una nits.

Esperem que hàgeu trobat interessant aquesta pinzellada per la història d’aquest tipus de carpes i us hàgem fet entrar ganes de realitzar-hi les vostres celebracions.

 

Carpes de lona tensada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *