Carpes de luxe per a casaments

¿Necessites llogar carpes de luxe pel teu casament?

Si vols que la llum natural il·lumini la festa i les estrelles de la nit us acompanyin, les nostres carpes de luxe transparents són la millor opció.
Combinant estil, exclusivitat i originalitat, la carpa Egipte Transparent d’Actuality Carpes ampliarà la sensació d’espai obert de qualsevol estada.
Fabricada a Actuality Carpes amb el millor material, el disseny de la Carpa Transparent tipus Egipte, permet combinar-la amb un sense fi de possibilitats, ja que admet la combinació amb qualsevol altre color.
Inspirades en les piràmides egípcies, les Carpes Egípcies d’Actuality Carpes són, sens dubte, un èxit assegurat. Un clàssic que sempre funciona. Absolutament versàtils, les carpes egípcies funcionen en qualsevol escenari. Carpes de qualitat que no fallaran.

Tria, deixa’t portar i combina les Carpes Egipte d’Actuality Carpes al teu gust. Si ens necessites, els nostres decoradors t’assessoraran.

Actuality Carpes, líder per llogar de carpes de luxe per a casaments des de l’any 2004, disposa de un equip de professionals capaços de fer possible qualsevol muntatge. A Actuality Carpes fa més de 12 anys que creem espais i deixant empremta en més de 3000 esdeveniments. Què ens diferencia entre tota la varietat d’empreses dedicades al sector?

SOM ARTESANS. Creem, dissenyem i confeccionem tots els nostres productes de manera artesanal. Els dissenyadors d’Actuality Carpes retallen i cusen totes les nostres carpes de luxe. Fabriquem les nostres llums de disseny propi que marquen la diferència en qualsevol espai. Què ens permet això? Ser absolutament flexibles, únics i genuïns en el nostre servei, podent donar solució a qualsevol projecte.

RES ÉS IMPOSSIBLE. Aquest és el nostre lema. A Actuality Carpes ens entreguem al 100% en cada projecte, perquè aquesta és l’única manera que les coses surtin perfectes, sense marge d’error.

EQUIP PROFESSIONAL. A Actuality Carpes disposem de un equip professional de muntadors i decoradors d’espais en plantilla que respecten l’espai i els horaris marcats donant plena confiança i tranquil·litat al client.

TRACTE HUMÀ. Cada client és especial. Des del chill-out muntat en un petit jardí fins a espais de gran magnitud. Estarem al teu costat en tot moment, escoltant i recollint tots els teus dubtes i idees amb la finalitat d’aconseguir EL TEU ESPAI.

MATERIAL DE PRIMERA QUALITAT. En qualsevol sector, sempre hi ha dues maneres de treballar: Abaratint costos treballant amb material de baixa qualitat i personal sense contractar. O bé treballar amb material de primera qualitat i respectant les normes bàsiques de funcionament social, en benefici de tots. Muntant i oferint carpes d’alta qualitat és com treballem i continuarem treballant a Actuality Carpes.

CERTIFICAT DE MEMBRE DE L’ASSOCIACIÓ ESPANYOLA DE LUJO LUXURY SPAIN.

Actuality Carpes disposa del certificat de Luxury Spain pel seu savoir faire, qualitat i excel·lència com a firma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *