Carpes grans per a esdeveniments multitudinaris

Carpas grandes

A Actuality Carpes ens encanten els reptes. Diàriament afrontem tota mena de muntatges: Instal·lem carpes petites, carpes mitjanes i carpes grans. Al post d’avui, volem parlar d’aquestes últimes.

Els muntatges de carpes gegants solen ser més dificultosos que la resta. A mesura que augmenten les dimensions de les carpes, es necessita incrementar el temps de muntatge, el personal, les infraestructures, la planificació… Però, al llarg dels nostres 20 anys d’experiència, ens hem professionalitzat amb èxit en el muntatge de carpes grans per a esdeveniments multitudinaris.

 

COM COBRIR GRANS ESPAIS

Carpes grans, carpes modulars i lones

A Actuality Carpes cobrim grans espais amb el muntatge de carpes grans, amb la col·locació estratègica i encaix de carpes modulars de menors dimensions o amb lones grans.

DIFERENTS OPCIONS

Les carpes grans és a dir, amb estructura i pòrtic de grans dimensions, són ideals per aconseguir un espai diàfan, sense interrupcions o obstacles, és a dir sense columnes, un espai net i completament transitable.

A Actuality Carpes disposem de diversos models:

Carpa Dues aigües: Amb un disseny exterior tradicional, es caracteritza per la seva amplitud interior. En color blanc és ideal per organitzar fires, conferències, rodes de premsa o exposicions. En transparent crea aquest ambient màgic per a casaments o festes, permetent-se adaptar al seu entorn.

Carpa Wave of Luxury: Aquesta carpa, disponible en transparent, té un disseny inspirat en les ones de la mar. Igual que la carpa Dues Aigües, és de gran capacitat i proporciona un espai totalment diàfan. La seva estètica elegant i exclusiva, és ideal per a casaments o esdeveniments en els quals es vulgui buscar un punt de distinció on els convidats agrairan veure una carpa diferent de la majoria.

carpa enorme
Dos Aguas
carpa gran
Dos Aguas
carpes grans per esdeveniments
Wave of Luxury

CARPES MODULARS

N’hi ha de totes les mesures. Aquestes carpes, si bé no ofereixen un espai diàfan, la seva característica principal és la flexibilitat en la seva distribució. Permeten una col·locació molt variada i aconseguint formes diverses. Les principals carpes modulars de què disposem són:

Carpa Egipte: Les carpes Egipte creen un espai càlid, ampli i acollidor. El seu sofisticat disseny, marcat per les línies rectes, reprodueix fidelment l’arquitectura de les piràmides de l’antic Egipte.

Carpa Empire States: Creació original del fundador d’Actuality Carpes, gràcies al seu disseny transparent, ens permet gaudir de la llum natural durant el dia i veure el cel estrellat durant la nit. Inspirada en les torres de Nova York no deixarà indiferent a cap dels convidats.

decorar grans espais
Egipto
organitzar esdeveniment multitudinari
Empire States

LONES

Les lones no tenen una estructura definida, se’ls pot donar la forma desitjada, depenent de les necessitats. Es pot deixar més obertes o més tancades pels laterals, i fins i tot es poden encadenar diferents carpes per cobrir tota la superfície que calgui.

Carpa Beduïna Tuareg: Les característiques de les beduïnes Tuareg ens transportaran a la calidesa i la tradició nòmada del desert de Sàhara. Les seves línies diferents i especials ens recorden a les botigues dels antics beduïns, fent-nos somiar amb una nit del món àrab sota les estrelles…

carpa beduina
Beduina Tuareg

ON LLOGAR CARPES GRANS?

A Actuality Carpes podem ajudar-vos a dissenyar qualsevol espai del vostre casament o esdeveniment. Si no sabeu on llogar carpes grans, heu de saber que disposem d’una àmplia selecció de carpes i més de 20 anys d’experiència treballant en el sector del lloguer de carpes gegants per a esdeveniments.

Si voleu llogar carpes enormes, només heu d’entrar a l’apartat de Lloguer de Carpes de la nostra pàgina web, escollir els models que més s’adaptin a vosaltres i escriure’ns amb els detalls de l’esdeveniment. De seguida rebreu notícies nostres!

Si no el teniu clar encara, o esteu buscant alguna cosa més personalitzada, també podeu demanar cita per visitar el nostre Showroom amb els nostres professionals els que escoltessin totes les vostres propostes.

Si us ha interessat aquest article, estem segures que també us interessarà el nostre anterior post:

https://www.actualitycarpas.es/ca/lloguer-de-carpes-per-esdeveniments/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.