Carpes impermeables

carpes impermeables

Les carpes impermeables resulten elements indispensables en dies en què es pot preveure que el temps no ens acompanyarà en la nostra celebració o esdeveniment. Per això, hem volgut aprofitar aquest espai per parlar-vos d’aquest tipus de carpes i dels seus principals avantatges.

Hi ha el pensament generalitzat que és important comptar amb carpes impermeables en èpoques propenses a pluges, com la primavera o la tardor, però és important recordar que la pluja o les condicions climatològiques adverses poden acompanyar-nos qualsevol dia de l’any i són totalment impredictibles. Per això, sempre és recomanable l’ús de carpes impermeables per a esdeveniments o celebracions o, com a mínim, hauríem de considerar-les com un pla B. És important remenar totes les possibilitats i intentar minimitzar el dany, en cas que realment la pluja arribés a manifestar . En cas contrari, el temps podria arruïnar per complet un dia que portem preparant, probablement, molt de temps.

Carpes impermeables per esdeveniments

No hi ha dubte que les carpes impermeables són la solució perfecta en teixits per assegurar el teu esdeveniment. Donada la importància i l’esforç, tant personal com econòmic, que suposa organitzar qualsevol celebració, no podem deixar res a l’atzar. Hem de tenir planificat fins al mínim detall i és evident que la possibilitat d’instal·lar un envelat és una cosa que hem de tenir sempre molt en compte.

A continuació us proposem 2 opcions de carpes impermeables, una alternativa ideal per protegir el vostre esdeveniment.

Que la pluja no arruïni el teu esdeveniment o casament!

 

Carpes BEDUINES o TUAREG

carpa beduina

A Actuality Carpas disposem d’un model de carpa beduïna, anomenada carpa Tuareg, especialment dissenyada per ser instal·lada fins i tot en condicions climatològiques adverses. Aquest model té la particularitat que no mostra una estructura definida. Gràcies als pals de fusta natural que sustenten la lona tensada, a la carpa se li pot donar la forma desitjada, depenent de les necessitats de l’espai o de la quantitat de convidats. En dies de pluja, es pot deixar més tancada pels laterals, amb l’objectiu que no es coli ni gota d’aigua. ¿Finalment, el dia de l’esdeveniment o celebració, surt el sol? Les parets de la carpa poden deixar-se més obertes i així deixar a la vista l’esplèndid entorn.

La carpa Tuareg també està especialment pensada per albergar espais de dimensions considerables o celebracions amb molts convidats. De fet, es poden encadenar diferents carpes per cobrir la superfície que sigui necessària.

 

Carpes impermeables tipus EGIPTE

carpa egipte

lloguer de carpes

També disposem d’un model de carpa d’estil egipci, anomenada carpa Tuareg i la seva principal característica és la impermeabilitat. Aquestes carpes són resistents a vents de fins a 80km / h i a superfícies cobertes per un gruix de neu de fins a 4 cm / m2. A més, la lona de les carpes, gràcies als seus acabats “cleangard”, és anti brutícia i repel·lent a l’aigua. En cas de pluja, també vam instal·lar un canal perquè es pugui filtrar l’aigua.

 

Les nostres carpes són impermeables

Com hem comentat anteriorment, les nostres carpes estan dissenyades i construïdes amb els millors teixits impermeables. Si per un imprevist us agafa una pluja, les nostres carpes poden protegir completament a tots els convidats del teu esdeveniment i fins i tot poden evitar que es mullin vehicles com actuacions o motos. No dubtis en contactar amb nosaltres per conèixer les opinions dels nostres experts i poder-vos oferir les millors solucions en carpes impermeables per a esdeveniments.

El nostre equip estarà encantat d’informar-vos.

Estàs buscant lloguer de carpes?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *