Carpes per a esdeveniments

Alquiler Mobiliario Boda

Si pensem en celebracions esportives, concerts, casaments, dinars, fires, mercats… Us heu fixat que la majoria d’aquests esdeveniments solen incloure com a mínim una carpa o pèrgola? Ja sigui per protegir del sol, vent, pluja o fred, les carpes per a esdeveniments són un molt bon recurs per a qualsevol tipus de celebració. Disposem de tota mena de carpa per a esdeveniments, des de la carpa plegable petita fins al lloguer de carpes grans per a esdeveniments. Al post d’avui, t’expliquem tot el que has de saber sobre el lloguer de carpes per a esdeveniments.

Lloguer de carpes per a events preus

Una altra funció de les carpes per a esdeveniments o pèrgoles, deixant de banda la protecció contra les adversitats climàtiques, és la de delimitar espais. Les carpes per a esdeveniments permeten habilitar una zona especialment perquè es desenvolupi l’activitat de l’esdeveniment organitzat sense cap impediment.

Quins factors són fonamentals per determinar el preu de lloguer de carpes per a esdeveniments?

  • Mesures: Les mides de l’espai a cobrir. Cal valorar quin espai es disposa per indicar quines carpes es podrien utilitzar.
  • Nombre de convidats: Quan no hi ha una delimitació despai, un factor que determinarà les dimensions de la carpa, serà el nombre de convidades.
  • Tipus d’esdeveniment: Per entendre quin espai ocuparà cada convidat, cal conèixer quin tipus d’esdeveniment acollirà. Per exemple, en cas que es volgués cobrir un cinema fòrum per a 100 persones o bé un dinar per al mateix nombre, les dimensions de cada carpa serien diferents.
  • Funció: Si bé la carpa haurà de protegir del sol, de la pluja, de la neu, del vent… caldrà escollir un material o un altre.
  • Model de carpa: Un cop valorades les opcions anteriors, es pot indicar quin model de carpa s’ajusta més a les necessitats. A l’apartat de lloguer de carpes de la nostra pàgina podeu trobar els models de què disposem.
  • Paviment: Depenent del tipus de terreny, caldrà instal·lar algun tipus de sòl, així com esglaons o rampes. El paviment per a carpes més utilitzat són les tarimes, les moquetes o el sisal.
  • Climatització: Les persones assistents i convidades a un esdeveniment han de sentir-se còmodes i de gust en cada moment. Per això, posem a la vostra disposició diferents equips de climatització per poder regular la temperatura i adequar-la a les vostres necessitats.
  • Il·luminació: Una bona instal·lació lumínica és imprescindible per crear un ambient confortable i bonic i adaptar-se a les necessitats del transcurs del dia.
  • Mobiliari i elements decoratius: A més de tots els aspectes anteriors, també hauràs d’afegir algun tipus de mobiliari o elements decoratius, com ara sofàs, butaques, taules, cadires, para-sols…

Recorda que a Actuality Carpas, a més de poder llogar la carpa ideal per al teu esdeveniment, també trobaràs tot el que necessites per decorar qualsevol espai.

Empreses de lloguer de carpes per esdeveniments

Hi ha nombroses empreses de lloguer de carpes per a esdeveniments. Cadascuna amb els seus serveis i àrees d’especialització. A Actuality Carpas, el 90% dels nostres productes són exclusius i de fabricació pròpia, fet que ens diferencia d’altres empreses del sector d’organització d’esdeveniments. Nosaltres ens considerem artesans d’aquesta professió perquè oferim als nostres clients una atenció de qualitat i totalment adaptada a les seves necessitats i demandes.

Així que, si busques empreses de lloguer de carpes per a esdeveniments, has de tenir en compte quins són els serveis que t’ofereix i la qualitat de l’atenció que rebràs. Pots confiar que el nostre equip de Actuality Carpas, organitzarà al detall qualsevol que sigui l’esdeveniment per al qual ens contractis i ens comprometem a complir totes les teves expectatives perquè puguis gaudir plenament d’aquell dia tan esperat.

On llogar carpes per a esdeveniments?

A Actuality Carpas, podem ajudar-vos a dissenyar qualsevol espai per a la celebració del vostre casament o esdeveniment. Si no sabeu on llogar carpes per a esdeveniments, heu de saber que disposem d’una àmplia selecció de carpes i més de 20 anys d’experiència treballant al sector del lloguer de carpes per a esdeveniments.

Si vols llogar una carpa per a esdeveniments, les empreses de lloguer de carpes t’ho posem molt fàcil. Fes una ullada a la nostra secció de Lloguer de Carpes i escull els models que millor s’adaptin a les teves necessitats i escriu-nos amb tots els detalls que desitges incloure a l’organització de l’esdeveniment. No trigarem a posar-nos en contacte amb tu!

Si no ho teniu clar encara, o esteu buscant una mica més personalitzat, també podeu demanar cita per visitar el nostre Showroom amb els nostres professionals, els qui escoltaran totes les teves propostes.

Si estàs més interessat a llogar carpes personalitzades per a esdeveniments únics, no dubtis a consultar el nostre anterior post al bloc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *