Carpes per esdeveniments: Empire State

En aquesta ocasió els mostrem les nostres carpes per esdeveniments model Empire State.
Una creació de Francesc Conill, que inspirant-se en l’Empire State va donar forma a una de les estructures per esdeveniments més boniques que tenim a Actuality Carpes.

 

 

Combinant estil, exclusivitat i originalitat, aquesta carpa ens permet gaudir de la llum natural durant el dia i del cel estrellat durant la nit, moment en el que les torres van canviant de colors amb les llums de les espelmes de ferro forjat. Creació del mateix dissenyador, donaran a l’espai aquesta llum d’espelma que transmet tanta calidesa.

 

Carpes per esdeveniments empire state

 

Des de dins i des de fora, les nostres carpes aconsegueixen unes vistes impressionants.

No ens cansarem de dir-ho, tots els materials que utilitzem són de primera qualitat, així assegurem màxima seguretat, unes carpes per a esdeveniments de luxe i un excel·lent resultat.
Volem que tot surti perfecte, i només treballant amb el millor material podem aconseguir que les nostres carpes siguin úniques.

Si voleu més informació sobre aquesta o qualsevol altra de les nostres carpes, us convidem a que us poseu en contacte amb nosaltres i el nostre equip estarà encantat d’estudiar el vostre cas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *