Carpes per festes

carpes per festes

Les carpes per festes són un element important, ja que ens serveixen per a protegir-nos del sol, vent, pluja o fred. Una altra funció de les carpes, deixant d’una banda les adversitats climàtiques, és la de delimitar els espais. Una estructura com aquesta ajuda a emmarcar allò que empara i a delimitar allò que exclou.

Carpes per esdeveniments i festes

Instal·lar carpes al vostre esdeveniment us donarà la possibilitat de tenir flexibilitat davant qualsevol mena d’inclemència meteorològica, lliure elecció d’obrir o tancar l’espai i poder celebrar el vostre esdeveniment allà on vulgueu: en un lloc on no hi hagi res podreu crear la vostra acollidora casa efímera. Recorda que a ActualityCarpas tot és possible. Ens encarreguem de fer realitat el que sempre hagis somiat.

En els nostres serveis de lloguer de carpes per festes de tot tipus, tenim a la vostra disposició fins a deu estils diferents:

  • Carpa Egipte: el model estrella perquè és apte tant per esdeveniments senzills com de luxe, tot dependrà de les seves combinacions i els complements que afegim.
  • Carpa Indonèsia: un dels models més particulars, per aquells que busquen estils exòtics i creatius. Si busques una carpa àrab per festes, aquesta és la teva millor opció.
  • Carpa Empire State: un model del més elegant, ideal per combinar amb la carpa Egipte i que ressalti la seva magnitud.
  • Carpa Tuareg: l’estil més exòtic i diferent, perfecte per aquells que no els agraden les formes rectes i prefereixen els dissenys originals i diferents.
  • Carpa Dues Aigües: la famosa carpa pavelló que segons el seu estil pot utilitzar-se per esdeveniments d’empresa o casaments de luxe.
  • Carpa Wave of Luxury: semblant al model anterior però amb el sostre ovalat, proporciona un aspecte distingit.
  • Carpa Tipi Room: aquesta carpa és ideal per a festes íntimes. Reuneix-te amb amics o familiars allà on vulguis.
  • Carpa Tipi Suite: si estàs pensant en organitzar una festa en la qual tots els convidats puguin quedar-se a dormir, aquesta carpa és perfecta. El luxe de poder dormir enmig de la natura amb tota la comoditat és possible gràcies a aquesta carpa d’ensomni.
  • Carpa Tipi Tent Tatanka: es tracta del model que més destaca en qualsevol mena de celebració pel seu original disseny que ens recorda a les tradicionals “tipis” índies. Si optes pel lloguer d’aquesta carpa a la teva festa, no tinguis dubtes que cridarà l’atenció de tots i serà del més “instagrameable”
  • Monta fàcil: Aquesta és la carpa més apte i versàtil sigui quin sigui el tipus d’esdeveniment.

Lloguer de carpes per festes

L’especialitat d’Actuality Carpas és oferir carpes per esdeveniments i carpes per festes amb la màxima seguretat, comfort i disseny del mercat. Ens diferencia el nostre gran compromís de fer les coses ben fetes i amb la màxima implicació possible.

A la nostra pàgina web podreu trobar increïbles estils i tipus de carpes. Si esteu pensant en celebrar un esdeveniment, us recomanem consultar el nostre anterior post amb informació relativa al lloguer de carpes per esdeveniments.

A més, si busques carpes per a festes adornades, també podem oferir-vos solucions en decoració i mobiliari per esdeveniments. La majoria dels nostres productes són de creació pròpia. Per tant, si voleu crear un esdeveniment únic, original i elegant a Actuality Carpas trobaràs el que estàs buscant. Podràs crear una celebració inigualable, que tots els teus convidats recordaran.

No dubtis en contactar amb nosaltres per més informació o visita el nostre showroom sense cap mena de compromís. Podem assessorar-te i ajudar-te a crear l’esdeveniment dels teus somnis. A Actuality Carpas estarem encantats d’atendre’t!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *