Carpes personalitzades per esdeveniments únics

carpes personalitzades

Al post d’avui, us parlem de les carpes personalitzades. Com us explicàvem al nostre anterior post sobre Casaments originals, els casaments s’han tornat cada vegada menys protocol·laris per a convertir-se en celebracions emotives, personalitzades, divertides i originals.

Amb aquest canvi de paradigma, els casaments van deixar d’enfocar-se en una sola línia  i varen expandir les possibilitats. Per aquest motiu, alguns dels reptes que es plantegen en l’organització i planificació de les bodes en l’actualitat són:

  • Com aconseguir unes noces originals que reflecteixi les nostres personalitats?
  • Com fer de les nostres noces una experiència inoblidable per a tots els assistents?
  • Com fer que les nostres noces inspiri i il·lusioni a tots?

Per a resoldre i satisfer aquestes demandes, s’han tornat molt populars les carpes personalitzades. I no únicament en l’àmbit de les bodes. L’auge en les demandes i la professionalització en el sector de la planificació d’esdeveniments fa que cada vegada més es sol·licitin serveis personalitzats. Afrontar l’originalitat i la personalització amb èxit són alguns dels objectius de Actuality Carpas.

Carpes per a esdeveniments personalitzades

Com us explicàvem al post de Carpes grans per a esdeveniments, hi ha moltes carpes que es poden adaptar a tota mena d’espais, climes, estils, etc. Però, moltes vegades, aquesta flexibilitat no és suficient. Què passa quan el que estem buscant no apareix en cap catàleg? Què passa si les mesures que necessitem no compleixen els estàndards? I si precisem un teixit o textures molt concretes?

És més, i si el que volem encara no s’ha inventat?

En aquest cas necessitarem els serveis d’una empresa artesana com Actuality Carpes que té capacitat i experiència per a oferir serveis a mesura i carpes personalitzades. Els nostres muntatges, la nostra feina es caracteritza per la qualitat, l’experiència, el tracte proper i l’acompanyament durant tot el procés. Aquesta és en definitiva la nostra essència, fortalesa i marca personal.

Carpes amb logo

Una de les demandes més comunes és la de sol·licitar carpes amb logo. Les carpes per a esdeveniments personalitzades normalment són usades en fires, mercats, esdeveniment únics, per a afavorir la imatge professional de la marca, a més de millorar els seus nivells d’abast a nivell publicitari. Per aquest motiu, per a ajudar altres empreses a millorar la seva visibilitat, Actuality Carpes ofereix el servei de carpes amb logo.

Però no sols les empreses recorren al recurs de les carpes amb logo. És bastant usual que algunes parelles  triïn un nom per al seu casament. Aquest nom pot combinar els seus noms, rememorar un record en comú… Trobar un bon nom per a la nostre boda ens ajudarà a millorar el cos, l’entitat de les noces a més d’ajudar-nos en la seva difusió i planificació. I com ens encanten els casaments amb personalitat, oferim el servei de carpes personalitzades per a bodes. Perquè es recordin tots els detalls de la vostre unió.

On llogar carpes personalitzades per a esdeveniments únics?

A Actuality Carpes podem ajudar-vos a dissenyar qualsevol espai del vostre casament o esdeveniment. Si no sabeu on llogar carpes personalitzades, heu de saber que disposem d’una àmplia selecció de carpes personalitzades i més de 20 anys d’experiència treballant en el sector del lloguer de carpes per a esdeveniments personalitzades.

Si voleu llogar carpes personalitzades, només heu d’entrar en l’apartat de Lloguer de Carpes de la nostra pàgina web, triar els models que més s’adaptin a vosaltres i escriure’ns amb els detalls de l’esdeveniment. De seguida rebreu notícies nostres!

Si no ho teniu clar encara, o esteu buscant una cosa més personalitzada, també podeu demanar cita per a visitar el nostre Showroom amb els nostres professionals els qui escoltessin totes les vostres propostes.

Si us ha interessat aquest article, estem segurs que també us interessarà el nostre anterior post sobre el lloguer de carpes per a esdeveniments.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *