Carpes petites per esdeveniments

carpes petites

Sovint rebem moltes preguntes de persones interessades en el lloguer de carpes petites per a esdeveniments de dimensions reduïdes. Per això, hem volgut dedicar el post d’avui a algunes de les propostes que, des d’Actuality Carpes, podem oferir-vos en aquest tipus de carpes.

Per a actes i fins i tot casaments íntims amb els vostres éssers estimats és important tenir un lloc on resguardar-vos i poder fer la celebració tranquils i sense por a qualsevol inclemència de temps. Hi ha qui creu que les carpes són ideals per a grans celebracions i que, per a petits esdeveniments, és millor optar per alternatives més econòmiques. No obstant això, és important destacar que al mercat es poden trobar una infinitat de models i preus amb el que, sigui quin sigui el teu pressupost i organitzes el tipus d’esdeveniment que organitzes, pots comptar amb una carpa adaptada a les teves necessitats i gustos.

Com a empresa líder en el sector, a Actuality Carpes disposem de molts models diferents i realitzem tota mena de muntatges, des d’íntims esdeveniments fins a grans celebracions. Per això, si el que estàs buscant és una carpa petita, aquí trobaràs les millors solucions.

Disposem de diversos models de carpes de petites dimensions, com la Tipi Tent. Es tracta d’una  carpa inspirada en les antigues tipis i la seva capacitat és de 30 persones. Per a més informació sobre aquesta opció, pots contactar amb nosaltres o donar una ullada a la nostra pàgina web. Tanmateix, si el que estàs buscant és un lloc petit, sense haver de destinar-li gran part del pressupost, la millor opció són les carpes plegables.

Carpes plegables, una bona opció per esdeveniments petits

A Actuality Carpas disposem de diversos models de carpes plegables en venda i en lloguer. Són fàcils de muntar, podeu fer-ho vosaltres mateixos i en qualsevol espai. A més, ocupen molt poc espai desmuntades i poden emmagatzemar-se de forma vertical.

Estan fabricades amb tubs d’acer i alumini, lones translúcides i opaques, tancaments laterals opacs o transparents i el seu ancoratge pot fer-se amb piques d’acer o tacs d’acer d’expansió. Hi ha gran varietat de colors i mides i la seva estructura d’alumini amb polièster de PVC té certificat d’ignifugat i impermeabilitat. A més, un altre dels seus avantatges, que podràs apreciar a la galeria fotogràfica que us deixem a continuació, és que poden personalitzar-se, ja que permeten la seva impressió tant en sostres com en parets.

 

carpes plegables carpes petites per esdeveniments

lloguer de carpes carpes petites plegables

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *