Carpes Tipi

Les carpes Tipi són una excel·lent alternativa si el que desitges és que el teu casament es diferenciï de la resta de celebracions tradicionals. Si el que busques és sorprendre als teus convidats, no dubtis a llogar una carpa Tipi per al teu enllaç. ¡La diversió i l’originalitat estaran garantides!

¿Què és un Tipi?

Encara que la seva forma no ha canviat gaire, però el seu ús sí considerablement. Un Tipi es tracta de l’habitatge utilitzat pels Indis Americans nòmades de les Grans Planes dels Estats Units. Als seus orígens, estaven fetes a partir de pells d’antílops cosides amb tendons i subjectades per pals de pi col·locats de manera triangular. Aquests habitatges es caracteritzaven per la fàcil instal·lació i permetien disposar d’un espai cobert arrecerat de les inclemències climàtiques com els forts vents i pluges.

Les carpes Tipi eren muntades per les dones de la tribu en poc menys de dues hores, que eren les propietàries de les tendes i decidien la ubicació del campament i la seva distribució. D’altra banda, els homes s’encarregaven de la decoració amb pintures i dissenys inspirats en la cultura mística i espiritual.

Tot i que ara els Indis Americans ja no utilitzen aquest mode d’habitatge, la seva originalitat ha conquistat les empreses dedicades a l’organització d’esdeveniments, l’oci i el lleure. Actualment, les carpes Tipi, en el nostre context, són un element exòtic i divertit per utilitzar en celebracions i fins i tot, seguint les noves tendències del glamping, són utilitzades com a tendes de campanya ideals per a una escapada a la natura.

Tipis per a casaments

Com hem comentat anteriorment, les carpes Tipi són ideals per celebrar un casament completament original. Proporcionen un aspecte exclusiu, fora del comú. A Actuality Carpes estem orgullosos de presentar la nostra carpa Tipi Tent Tanaka en color pedra jaspe. Els nostres Tipis per a casaments són aptes per a dies de pluja i tenen una capacitat per a unes 30 persones. Són una bona aposta per a casaments i festes distingides i originals.

Actualment estan fetes a partir de materials duradors i resistents com lones impermeables i pals de fusta tractats amb vernissos per garantir una llarga vida útil. S’utilitzen clavilles de ferro per als punts de subjecció i cordes altament resistents per tensar l’estructura. Aquestes carpes Tipi es poden condicionar a les necessitats del lloc i les preferències de les parelles. Es poden disposar de tarimes de fusta per aïllar el terra, distribuir llums a l’interior i col·locar tot tipus d’elements decoratius necessaris per crear l’ambientació perfecta per a qualsevol tipus de celebració còmodament.

La gran versatilitat d’aquest tipus de carpa permet que es puguin recrear espais únics per a zones chill out, pistes de ball, zona de copes i bar i fins i tot, si el Tipi disposa de les dimensions adequades, es pot celebrar el banquet i la recepció. L’estructura tan cridanera i la versatilitat de l’espai que ofereix permetran que la vostra celebració es distingeixi de totes les altres.

Lloguer de Tipis

A Actuality Carpas disposem d’un servei integral de lloguer de Tipis, especialment el nostre model Tipi Tent Tanaka. Al nostre servei incloem el muntatge i desmuntatge de la carpa el dia de la celebració, a més d’ajudar-te amb tots els altres elements d’organització i decoració perquè puguis gaudir d’aquest gran dia amb totes les comoditats i luxes que vulguis. Si estàs interessat en el servei de lloguer de carpes per a casaments, no dubtis en contactar amb nosaltres perquè et puguem oferir una solució completament personalitzada i adaptada a les teves necessitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *