Carpes transparents

Carpes transparents, nova tendència

Vols tenir un espai tancat per al teu casament o esdeveniment sense renunciar a les vistes del teu lloc preferit? Aleshores les carpes transparents són la teva solució.

Carpa transparent per a esdeveniments

Si tens planejat celebrar algun esdeveniment ja sigui una fira comercial, un festival, una exposició o un esdeveniment esportiu a l’exterior i vols trencar amb els tradicionals pavellons blancs, llogar una carpa transparent per a esdeveniments serà la teva millor opció. A Actuality Carpas tenim el que necessites per habilitar un espai on puguis realitzar qualsevol tipus d’esdeveniment o celebració oferint un lloc arrecerat i elegant per seguir gaudint del paisatge en tota la seva esplendor.

Carpes transparents per a casaments

Una nova tendència que cada cop està més sol·licitada per parelles de nuvis que escullen carpes transparents per a casaments on poden celebrar la seva unió en un lloc màgic i especial a l’aire lliure. Però, algunes vegades, la por a la pluja o el voler tenir més intimitat requereix d’un espai tancat. Per això, les carpes transparents us donaran la solució a tots els vostres dubtes, ja que podreu gaudir de tots els avantatges del vostre lloc favorit sense cap inconvenient.

A Actuality Carpas, disposem de fins a 5 tipus diferents de carpes en lona transparent:

Carpa transparent Egipte

La carpa transparent Egipte és el model més clàssic. Són carpes de 5×5 o 6×6 que es poden ajuntar i crear l’espai desitjat. Els acabats es poden fer en qualsevol color o fins i tot combinar carpes amb lona transparent i de color us donaran un aspecte diferent i divertit

Carpa transparent Empire State

La carpa transparent Empire State segueix la mateixa línia que les carpes Egipte i Indonèsia, però aquestes són només de 5×5 i estan disponibles únicament en transparent. El seu sostre espectacular és ideal per il·luminar i es crearà un ambient molt màgic.

Carpa transparent Dues Aigües

La carpa transparent Dues Aigües és un pavelló que pot ser tant gran que es vulgui. Ideal per tenir tota una gran sala diàfana i ofereix milers de possibilitats per a la decoració.

Carpa transparent Wave of Luxury

La carpa transparent Wave of Luxury és un pavelló semblant al Dues Aigües, es diferencia pel sostre en forma corbada donant un aspecte de luxe i exclusivitat.

Lloguer de carpes transparents

A l’hora de llogar una carpa transparent o no, cal tenir en compte que només són aptes per a casaments de tarda-nit. Això és important perquè en ser de PVC, creen un efecte hivernacle amb la calor del sol i pot arribar a convertir l’esdeveniment en un veritable infern. Això no és cap problema, perquè quan més es gaudeixen aquestes carpes és a la nit, amb un cel estrellat i ben il·luminades. Us recomanem altament el lloguer de carpes transparents per celebrar el vostre dia més especial. Des d’Actuality Carpas us aconsellarem quina és la millor opció per a vosaltres i que tot surti tal com heu imaginat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.