Casament a Biarritz

El passat 20 de Juny hi va haver un esdeveniment important a Biarritz (France) que va confiar en Actuality Carpas per a la seva organització. Des de la tarima de fusta fins a les carpes transparents passant per barres de metacrilat que canvien de colors segons la música o làmpades de disseny exclusiu nostre, tot s’havia portat des de la nostra seu central de Catalunya fins a Biarritz.

Decoració de carpes fins l’últim detall a Biarritz

El nostre equip, juntament amb la empresa planificadora d’esdeveniments ARAC (amb seu a Madrid, i de la que Mar Maestre n’és la directora); va traslladar-se per una setmana a la capital de la Côte Basque per a controlar fins l’últim detall de la mateixa.

El resultat, com sempre, va ser impecable i així ens ho varen fer saber els convidats i els amfitrions de l’esdeveniment.

El nostre personal, sempre avesat a complir amb les exigències dels nostres clients es varen desviure per a que no hi faltes cap detall i tot i que varen acabar cansats, la feina ben feta sempre és el millor dels estimulants.

Com podeu observar al petit recull de fotografies que us adjuntem tots els detalls de la Côte Basque hi eren presents, com les hortènsies i els fanalets així com la decoració de les taules per decorar més encara les carpes si cap.

carpas-para-boda-biarritz-05

carpas-para-boda-biarritz-02

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *