Casament a la Massana

Aquesta setmana estem a la Massana: Carlota & Enric!

Ha passat gairebé un any des que aquesta parella de nuvis es van posar en contacte amb Actuality Carpes i les seves primeres paraules van ser: “Volem alguna cosa diferent … i ens fa molta il·lusió casar-nos a casa nostra.”

Quan veus una parella amb un somni i que volen que participes i formis part del que acabarà sent un dels dies més importants de les seves vides, et posa en el seriós compromís que tot sigui perfecte.
No podem baixar la guàrdia! Estem parlant de sentiments i emocions que només tenen un dia per fer aflorar … Desitgen passar un dia inoblidable amb familiars i amics … la gent que compta per a ells. Com defraudar!

Nou model de carpa per casament

Com a primícia, posarem en primer pla un nou model de carpa! Cosa que mantenim en secret com una núvia guarda el secret del seu vestit fins al dia del casament.

El disseny exclusiu, com sempre ho ha dut a terme el nostre director creatiu Francesc Conejo cosa que ens manté il.lusionats i nerviosos per aconseguir superar totes les expectatives previstes. Un clar exemple del per què ens encanta definir-nos com artesans i creadors d’espais únics per a casaments i esdeveniments.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *