Casament amb pluja

casament amb pluja

Què podem fer si hi ha previsió de pluja en un casament? Quins són els millors consells per a un casament amb pluja? Què cal tenir en compte en un casament plujós?

Perquè no plogui al meu casament: Pla B

Hi ha dues maneres d’afrontar una previsió de pluja en un casament. Creuar els dits perquè no plogui al vostre casament, o bé disposar d’un pla B estable per a la nostra pau i tranquil·litat. Perquè casar-se amb pluja no està gens malament si ho tenim tot previst. A Actuality carpas, oferim pressupostos amb una opció sol i una opció pluja. Per exemple, una parella que es casa al setembre. En cas de casament sense pluja, els agradaria sopar amb una instal·lació de llums de revetlla sota el cel estavellat. En cas de casament amb pluja, us proposem col·locar carpes transparents com a pla B. D’aquesta manera, casar-se amb pluja ja no serà cap problema.

Què fer si plou al meu casament?

La millor manera de gaudir de la pluja en un casament és tenir en compte les seves virtuts per poder ressaltar la seva bellesa. A continuació desglossem algunes precaucions i recomanacions imprescindibles per a un casament plujós:

  • Paraigües per a casaments: El lloguer de paraigües per a esdeveniments és un servei bàsic i una solució òptima per protegir de la pluja i oferir un tracte excel·lent. Molt recomanable per als desplaçaments entre espais. El servei inclou caixes contenidores per distribuir i dipositar els paraigües a cada entrada. El disseny clàssic, amb mànec de fusta i colors neutres, manté un estil elegant i és apte per a tot tipus d’esdeveniments.
  • Carpes transparents: La col·locació de carpes transparents és una magnífica opció per veure i sentir la pluja, contemplar el paisatge i relaxar-se amb l’olor de gespa mullada o delectar-se amb els llums dels raigs si hi ha tempesta.
  • Tarima i passadissos de moqueta: Les tarimes són una solució perfecta per separar els convidats d’un terra mullat i evitar que el fang es coli al nostre casament plujós. Si hi afegim passadissos de moqueta, aconseguirem un efecte antilliscant perfecte per cuidar els nostres convidats, ja que un terra mullat podria ser perillós.
  • Baranes: Sempre, però sobretot als casaments amb pluja, és important situar baranes a escales i en llocs on hi hagi més perill d’ensopegar.
  • Tovalloles, assecadors i calefactors: Un detall important. Situar tovalloles, assecadors i calefactors als banys per a casaments ajudarà que els nostres convidats es puguin assecar amb comoditat i no temin a mullar-se.

Idees creatives per a una boda amb pluja

Embrace your weirdness. Si sou amants de la pluja i, per descomptat, el vostre casament serà amb pluja, aquestes idees són per a vosaltres.

  • Temàtica pluja: Una decoració amb motius de pluja pot fer que el vostre casament plujós sigui rodó. Gotes d’aigua, arc de Sant Martí, núvols, raigs… Hi ha milers de possibilitats per fer la pluja la protagonista del nostre dia.
  • Botes d’aigua: Molt sovint als casaments s’ofereixen espardenyes o sabates còmodes per als convidats. Aleshores, oferir botes d’aigua per a nens i adults és una solució divertida per convidar a trepitjar tolls.
  • Impermeables de colors: Una idea brillant per omplir de colors el nostre casament.

Lloguer de material per a casaments amb pluja

A Actuality Carpes, podem ajudar-vos a dissenyar qualsevol espai del vostre casament o esdeveniment. Disposem d’una àmplia selecció d’estructures, mobiliari i decoració per a esdeveniments.

Si busqueu lloguer de material per a casament plujós, heu de saber que el procés és molt fàcil. Només heu d’entrar a l’apartat de Lloguer de carpes de la nostra pàgina web, escollir els productes que més s’adaptin a vosaltres i escriure’ns amb els detalls de l’esdeveniment. De seguida rebreu notícies nostres!

Si no ho teniu clar encara, també podeu trucar-nos i demanar cita per visitar el nostre Showroom amb els nostres professionals, qui escoltaran totes les vostres propostes i on trobareu exemples de com encarar la pluja en un casament.

No ho dubteu més i contacteu amb nosaltres per sol·licitar el vostre pressupost!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *