Casament davant del mar

L’idea de casar-se davant del mar pot haver passat pel cap de qualsevol parella. Per molt que sembli una celebració més aviat senzilla, com veiem a les pel·lícules, hem de dir-te que no és així. És important tenir en compte moltíssimes coses i és per aquesta raó que és molt important deixar-se assessorar per un equip professional que tingui experiència en casaments d’aquest tipus. A Actuality Carpas comptem amb una gran trajectòria en esdeveniments d’aquestes característiques, i és per això que Sophie Kors weddings, van decidir confiar amb nosaltres perquè col·laboréssim en el casament que estaven organitzant. Gràcies a l’Anna i la Marta vam poder formar part d’un casament màgic en una platja de la Costa Brava i volem compartir-la amb vosaltres.

Estrenem la nova carpa Wave of Luxury en un casament davant del mar i un entorn immillorable

Tota la celebració va tenir lloc a diferents espais d’una casa privada amb unes vistes immillorables de la nostra admirada Costa Brava. Actuality Carpas es va encarregar de convertir l’espai en un lloc encara més espectacular i per això es van realitzar diferents tasques:

A sobre d’una fantàstica piscina que tenia caiguda al mar, es va construir una tarima de metacrilat on la transparència era latent i els nuvis van poder donar-se el “Si vull”.
Per l’hora del gran banquet vam construir la nova carpa Wave of Luxury, inspirada en les onades del mar i que va aconseguir donar a l’espai una categoria de luxe tal com demanava l’ocasió. A més les Llums de Fades que vam utilitzar en tot el sostre van donar a la carpa un aspecte molt més increïble del que ja era.

Va arribar l’hora de la discoteca i els conjunts d’esferes Saturday Night realçaven les llums espurnejants dels focus en diferents colors.
Finalment, i no menys important per això, vam posar una carpa de tocador i lavabo tant per senyores com per senyors utilitzant els nostres models de tocador Wengué + Doble Wengué i les nostres cabines sanitàries VIP White. Vam decorar l’espai amb mim i carinyo, cuidant el mínim detall i aconseguint l’esperat “wow!” dels convidats.

Amb tot això, la nostra feina va ser molt més que satisfactòria. Estem molt orgullosos de què vam aconseguir en equip amb Sophie Kors weddings. Perquè el que comença sent una bogeria, ho segellem com una realitat en aquest casament de luxa al costat del mar.

Us deixem amb un vídeo d’imatges d’aquest casamant davant del mar, que ho gaudiu!

Podeu veure més exemples de fantásticas carpes per casaments al nostre blog.

Recordar-vos que podeu visitar el nostre showroom amb cita prèvia trucant al 93 886 91 41 o al 605 999 592. Us enamorarà!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *