Casaments a l’aire lliure

bodas-aire-libre

És el somni de moltes parelles celebrar el casament a l’aire lliure al costat dels seus éssers estimats. És per això que, al post d’avui, us expliquem alguns consells per organitzar casaments a l’aire lliure i gaudir d’aquest dia tan únic i especial.

Com organitzar un casament a l’aire lliure?

Si heu arribat a aquest post és perquè us estareu preguntant com organitzar un casament a l’aire lliure i no teniu ni idea de per on començar. No us preocupeu! A Actuality Carpas, som experts en organització de casaments a l’aire lliure. En aquest post, us explicarem què és el que heu de tenir en compte per celebrar un casament a l’exterior amb èxit i sense contratemps.

Elements a tenir en compte per a un casament a l’exterior

Teniu molt clar que voleu celebrar el vostre enllaç a l’aire lliure, això és un bon punt de partida per començar a organitzar aquest dia. Però heu de tenir en compte algunes consideracions prèvies per poder celebrar un gran casament a l’aire lliure. A continuació, te les esmentem:

  • Escollir una bona data i un bon horari: El dia del vostre enllaç és molt especial i no desitgeu pas que res ho pugui fer malbé. És per això que és important que considereu bé les dates en què voleu celebrar el vostre casament a l’aire lliure i que tingueu en compte l’horari d’aquest. L’ideal és triar aquelles èpoques de l’any en què és més probable gaudir del bon temps i d’unes condicions climàtiques adequades per fer celebracions a l’exterior. Una recomanació molt encertada és fixar la data en els mesos de primavera o tardor, on els dies són càlids i no hi ha gaire previsió d’inclemències climàtiques. Perquè un casament a l’aire lliure a ple estiu sota el sol i la calor o durant l’hivern a temperatures baixes, no resultarà una experiència tant agradable per als vostres convidats. O, si més no, haureu de considerar molts altres elements per poder climatitzar la ubicació de l’esdeveniment.
  • Escolliu el lloc: Un cop tingueu clar en quines dates voleu celebrar el vostre casament a l’aire lliure, valoreu quin és el lloc més adequat tenint en compte els vostres desitjos. Si el que somieu és un casament a prop del mar, considerar alguna platja a prop de la vostra localitat, o si també hi ha la possibilitat de llogar alguna cala. Si el que desitgeu és disposar d’un lloc a l’aire lliure gaudint de la vostra privadesa, el jardí d’algun hotel o casa rural serà una solució molt encertada. I si sou amant de la natura i busqueu un lloc màgic, potser alguna clariana de bosc sigui el que més s’acosti als vostres gustos. Hi ha tantes parelles com llocs per celebrar un enllaç, només vosaltres sabreu on preferiu celebrar les vostre casament a l’aire lliure.
  • Comptar amb un pla B en interiors: Organitzar casaments a l’aire lliure comporta alguns riscos que cal tenir en compte, ja que un sol imprevist pot acabar arruïnant el dia. En alguns casos, les previsions climatològiques poden ser adverses el dia assenyalat per a la celebració, ja sigui per causa de fortes pluges, vent, molt altes o baixes temperatures, entre d’altres contratemps. És per això que disposar d´un pla B d´interiors és la millor opció abans de cancel·lar aquest gran dia o ajornar-lo per a futures dates. Així que us recomanem considerar la reserva d’algun lloc arrecerat per si alguna cosa arriba a succeir i, així, podeu continuar gaudint d’aquest dia tan especial. Una solució molt convenient és el servei de lloguer de carpes per a casaments. Permeten disposar d’un lloc arrecerat a l’exterior, ja sigui per gaudir de l’ombra durant els dies assolellats o arrecerar-se de la pluja si el clima es posa en contra vostra. A Actuality Carpas, disposem d’un ampli catàleg de carpes per a casaments on podeu escollir el model de carpa que millor s’adapti als vostres gustos i necessitats.

Ambientació per a casaments a l’aire lliure

Ara que ja teniu clars quins elements heu de tenir en compte abans de celebrar el vostre casament a l’aire lliure, us proposem un parell d’idees perquè pugueu casar-vos sense contratemps ni inconvenients.

Com hem comentat anteriorment, no és sobrer disposar d’un lloc arrecerat on gaudir de l’ombra d’estiu a l’aire lliure sense importar-ne la ubicació. A Actuality Carpas, som experts en habilitar espais coberts a l’aire lliure perquè gaudiu de l’ombra amb tota comoditat. Si el que busqueu és donar-vos aquest toc especial a la vostra recepció a l’aire lliure, us recomanem llogar una de les nostres solucions en para-sols i ombres d’estiu. No us haureu de preocupar pel sol durant la vostra celebració. A més de que són molt funcionals, es poden decorar al vostre gust afegint tots aquells elements que vulgueu pel vostre enllaç.

Si el que desitgeu és un lloc espaiós i arrecerat, les nostres carpes beduïnes, especialment el nostre model Tuareg, són tota una tendència en casaments a l’aire lliure. Gràcies al seu disseny senzill, pràctic i molt versàtil, es converteix en el model de carpa més adequat per a casaments exteriors. Es tracta d’una carpa feta a partir de tela tensada subjectada amb pals de fusta que ens recorda les carpes que utilitzen els nòmades beduïns al desert del Sàhara. Permet disposar d’un gran espai obert amb ombra, de manera que és ideal per a una recepció a l’aire lliure.

Si necessiteu ajuda o assessorament per organitzarel vostre casament a l’aire lliure, no dubteu a contactar amb el nostre equip d’experts en organització d’esdeveniments perquè pugueu gaudir al màxim del vostre enllaç al vostre gust.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *