Casaments a l’estiu

Tuareg

Arriba la calor del juny i amb ell arriben els esperats casaments a l’estiu, ocasions úniques per reunir-nos amb els nostres éssers estimats. És molt comú celebrar les noces a l’estiu, ja que el bon temps ens permet situar-nos a l’aire lliure i gaudir dels espais oberts, ja siguin camp, bosc o ciutat.

Els espais dels casaments a l’estiu

Als casaments a l’estiu és molt important escollir espais frescos amb ombres, a més d’oferir begudes refrescants per a les hores més caloroses. Per als casaments a l’estiu de migdia i primera hora de la tarda, és a dir, per als dinars i els berenars, serà indispensable escollir o bé interiors amb aire condicionat o exteriors amb estructures d’ombra. Recomanem la carpa Beduïna Tuareg o les ombres de canyís i lona blanca. També es podrà optar per afegir ventiladors a les dues opcions. En el cas de celebrar un còctel, els para-sols també serien una molt bona opció per al vostre casament a l’estiu, ja que mantindrien una circulació fluida entre espais. Pels sopars, entrat el capvespre, es podrà prescindir de les estructures d’ombra, optant per una instal·lació de llums per gaudir del vespre d’un casament a l’estiu de nit.

Casaments a l’estiu de nit

Com comentàvem, els casaments a l’estiu de nit són una ocasió increïble per brillar amb les instal·lacions de llums. Es pot optar pels chandeliers de cristall, les llums de fantasia o cortina, les llums festives… A més d’afegir un regulador de la intensitat de la llum, per fer un casament a l’estiu de nit més dinàmic a nivell lumínic. Per a més informació sobre la il·luminació de casaments ideal, podeu consultar el nostre anterior post. Altres estrelles que brillen especialment a l’estiu de nit són les carpes de cristall que ens permeten aïllar les brises de les nits d’estiu, a més de proporcionar una estructura per a llums.

Decoració de casaments a l’estiu

Per a la decoració casament estiu és important escollir una paleta de colors i un estil general, tenint en compte les tendències, els gustos i preferències de les parelles, com també el caràcter del casament. Cal escollir amb cura la decoració casament estiu perquè reflecteixi bé les personalitats dels contraents. Podeu jugar amb elements i motius de l’estació, escollir colors inspirats en els camps de blat, al mar, al menjar… Un consell? Una molt bona idea de decoració casament estiu, i funcional, són els barrets de palla, ja que a més ajudaran a cuidar els nostres convidats.

Centres de taula per a casament d’estiu

Un altre element a tenir en compte en la decoració casaments estiu són els centres de taula per a casament a l’estiu, poden ser un espai per deixar fluir la vostra imaginació. Flors naturals, seques, espelmes, fruites, cactus… Les possibilitats per als centres de taula per a casament a l’estiu són moltes! A continuació us compartim algunes idees.

Serveis Actuality Carpas

En Actuality Carpas podemos ayudaros a diseñar cualquier espacio de vuestra boda o evento. Si os interesa el alquiler de carpas de cristal para bodas en verano, solo tenéis que entrar en el apartado Alquiler de carpas de nuestra página web, escoger el modelo que más se adapte a vosotros y escribirnos con los detalles de evento. ¡Enseguida recibiréis noticias nuestras!

Si no lo tenéis claro todavía, también podéis llamarnos y pedir cita para visitar nuestro Showroom con nuestros profesionales, quienes escucharan todas sus propuestas y dónde encontraréis decoración boda en verano.

Si te ha interesado este artículo, estamos seguros de que también te interesará nuestro anterior post sobre Carpas Transparentes

A Actuality Carpes podem ajudar-vos a dissenyar qualsevol espai del vostre casament o esdeveniment. Si us interessa el lloguer de carpes de cristall per a casaments a l’estiu, només heu d’entrar a l’apartat de lloguer de carpes de la nostra pàgina web, escollir el model que més s’adapti a vosaltres i escriure’ns amb els detalls d’esdeveniment. De seguida rebreu notícies nostres!

Si no ho teniu clar encara, també podeu trucar-nos i demanar cita per visitar el nostre Showroom amb els nostres professionals, els qui escoltaran totes les seves propostes i on trobareu decoració casament a l’estiu.

Si us ha interessat aquest article, estem segurs que també us interessarà el nostre anterior post sobre Carpes Transparents

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.