Casaments a l’hivern

casaments a l'hivern

Tot i que ens encanta el bon temps, el fred de l’hivern té els seus avantatges. És una època molt especial, amb el Nadal i les vacances.

A poder escollir, preferim casar-nos a l’estiu o a la primavera, però volem demostrar-vos que un casament a l’hivern té un encant especial, diferent als típics casaments estiuencs, amb una llum i elegància diferent. I això ens encanta!

Aquests mesos de fred, ens conviden a utilitzar colors i materials càlids com la fusta. La decoració floral ha de ser pròpia de la seva estació, però sense deixar de banda aquest ambient acollidor que volem aconseguir. Podem utilitzar molsa, pinyes o flors vermelles. Com a elements decoratius podem afegir espelmes, llums càlides i elements naturals com els troncs.

idees per a bodes d'hivern

Avantatges dels casaments a l’hivern

A banda de poder optar per una decoració més original, casar-se al hivern té els seus avantatges:

– És molt més fàcil reservar dates i espais

– Els preus són molt més baixos que en temporada alta

– La neu crea un clima encara més romàntic del que ja de per si es crea en aquesta estació

– Segur que gairebé tots els convidats podran assistir al vostre casament, ja que no tindran grans viatges planejats ni tants compromisos

– Els vestits d’hivern per a casaments són diferents i únics, no tant vistos com els d’estiu

Nosaltres ho tenim clar, casar-se a l’hivern té moltes més avantatges que desavantatges. Des d’Actuality Carpas podem ajudar-vos a crear el vostre casament hivernal somiat, i us prometem que no passareu gens de fred gràcies als nostres sistemes de climatització ideats espescialment perquè els vostres convidats puguin gaudir del vostre casament.

 

 

 

 

 

Imatge:

Organització y coordinació: @barcelonawedding
Disseny i menatge: @canigueralmesasconesencia
Decoració i mobiliari: @actualitycarpas
Fotògrafa: @elisatrusso

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *