Casaments al bosc

bodas en

Hi ha una nova tendència que cada vegada és més popular entre els nostres nuvis: Casaments al bosc. Es tracta de realitzar un casament inspirat en un bosc encantat, on la màgia i la fantasia estaran per tot arreu.

 

Temàtica de casament al bosc encantat

Per una boda de fantasía, el més important és escollir un lloc únic i especial, amb molt de verd i que posteriorment decorarem amb altres colors, bé en tons càlids o amb daurats i platejats. La decoració afegida pot anar des de simples flors fins a combinar-ho amb molsa, branques, fulles, espelmes…
Aquí us deixem un exemple d’un casament al bosc realitzat amb la nostra carpa Tuareg, on tot el sostre es va decorar amb múltiples tipus de fulles i el resultat va ser espectacular.

carpa tuareg

iluminación para bodas

luz de hadas

 

Seguidament la il·luminació en un bosc encantat és un altre dels punts importants a tenir en compte. La llum de fades, que són petits punts de llum, són ideals per aportar aquest toc màgic a l’espai. Finalment decorar les taules al més estil bucòlic, crearan una perfecta harmonia amb la resta d’elements.
Si d’altra banda penseu en un casament al bosc encantat però més a l’estil vintage i sense ser tan recarregat, podeu optar per posar senzilles taules entre els arbres i jugar amb les llums destacant la zona principal. En la següent foto podeu veure una celebració que es va fer amb les nostres làmpades Marie Juliette i llums de revetlla.

 

decoracion para bodas

Animeu-vos i feu del vostre casament el dia més fantàstic i meravellós!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *