Casaments amb pluja al Pais Basc

Decoración en carpas gris

Fa poc dies vam estar amb l’Associació del luxe Espanyola, presentant les nostres carpes a Bilbao.

Ja vam fer els nostres comentaris al blog del que encantadors i hospitalaris que van ser amb nosaltres. Però una part que ens va quedar en l’aire, és la de per què va tenir tan bona acollida el nostre producte?

Analitzarem els punts forts de la nostra presentació

Primer, la valoració de la qualitat de tots els nostres productes , la professionalitat , l’acostament i el ferri compromís que tot surti perfecte. Però una de les frases mes repetides en la nostra presentació va ser:

“En Vascongadas siempre hay un momento del día que llueve. Por lo que es un riesgo importante hacer las bodas al aire libre, y por desgracia hemos visto bodas que han sido un desastre por culpa de un aguacero.” Ens explicaven les wedding plannners que van venir a visitar-nos.

Quan una parella tria el dia del seu casament, ho fa amb uns mesos d’antelació, fins i tot un any. La por de tots ells és el temps. Què millor tranquil·litat de saber que triïn el dia que triïn, les nostres carpes per casaments amb pluja asseguressin l’esdeveniment sense renunciar a l’estètica. Des del primer moment sabràs que tindràs el teu casament assegurat amb Actuality Carpas.

Aquí és on volem destacar en la nostra segona fortalesa i en l’important que és triar una empresa com Actuality Carpas, per un dels dies més importants de les seves vides.

Podem afirmar rotundament que les nostres carpes són les perfectes carpes per dies plujososporten canalitzacions de recollida d’aigües perquè en cap moment pugui haver-hi  cap entrada d’aigua, dins el saló o sanitaris si és el cas.

Els laterals de cortina es poden posar en transparents de PVC amb un material de primeríssima qualitat ja que han de donar la visualitat de l’entorn, com si d’ un vidre es tractés. L’elecció de la tarima també és un encert, les nostres fustes nobles estan envernissades i renovades cada temporada, “la seva brillantor ens delata”.  Pel que les persones que vulguin, podran lluir una bonica sabata de taló alt, sense por a enfonsar-se en l’herba.

Carpas transparentes de noche

Si! I ho diem ben alt. Podem gaudir de la bellesa de la natura, sense patir les conseqüències i que es converteixi en un mal tràngol per a amfitrions i convidats. Que sigui un rotund èxit és la clau, en definitiva, quan es porta a terme un casament.

Una frase de Coco Chanel que tantes vegades va marca una diferència i que creiem que tan bé ens defineix:

“Ha habido muchas duquesas de Westminster, Chanel hay una sola.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *