Casaments millennials

sofa en bala de paja para boda millenial

Amb l’inici de la digitalització, va començar la nova era dels millennials. Aquesta nova generació coneguda per ser joves fent-se selfiesfreelances enganxats a la pantalla de l’ordinador o influencers que estan a l’última, està molt estigmatitzada, però també són els que han impulsat a la vida sana, estan hiperconectats i són crítics i exigents. Amb ells podem dir que han arribat els casaments millennials

Els nous casaments millennials

Les parelles de joves d’aquesta generació, trenquen cada vegada més amb les tradicions, inclús amb el que es refereix a temes de casaments i celebracions. La seva idea ja no és fer un esdeveniment formal per convidar a centenars de familiars, ara prefereixen el concepte de festa i molt més personal. La tendència dels casaments millennials es distingeix per la seva espontaneïtat i frescor. Sense deixar de banda l’elegància, els nuvis busquen una celebració especial, més íntima, repleta de diversió i amb menys protocol.

Ara es porten els casaments boho o rustic-chic, inspirant-se de Pinterest i Instagram. S’utilitzen hastags, zona fotogràfica pels convidats, pastissos originals, corones de flors… el més important semblen ser les fotos i l’estètica del casament, això sí, sempre a gust dels nuvis.

Des d’Actuality Carpas us proposem algunes idees al més pur estil millennial:

Cerimònia millennial

El nostre sofà romàntic o el nostre model Elvis, que s’apropen a un estil més vintage, serà el seient perfecte pels nuvis. Còmode i especial a la vegada. Es pot decorar amb flors i plantes per crear una perfecta harmonia amb la resta de complements.

sofá romantic para boda millenial

Carpa o canyís per a casaments millennial

Apostem per la nostra carpa Tuareg per la seva singular estètica. És ideal per casaments a l’aire lliure on es vulgui gaudir de la naturalesa en la seva màxima essència. A l’estiu, una altra molt bona opció són les nostres ombres de canyís que queden realment fantàstiques i creen un ambient molt acollidor inspirat en la frescor de la Toscana.

carpa tuareg para boda millenial

pergola de canizo para boda millenial

Il·luminació per a casaments millennials

Per completar la carpa Tuareg, recomanem posar les llums de revetlla, unes garlandes de bombetes petites que creen un ambient molt romàntic i un gran efecte amb molta quantitat d’elles.

carpa tuareg para boda millenial

Taules per a casaments millennial

Per completar l’espai, disposem de taules naturals de fusta que donarán aquest toc rústic desitjat.

mesa banquete para boda millenial

Decoració per a casaments millennials

Per últim, per aportar aquest complement chic, podem afegir molts elements decoratius però també funcionals com el nostre carret de gelats, un balancí per relaxar-se, un sitting original i la gran estrella, la barra rústica de begudes per allargar la festa tota la nit.

sitting-para-bodas-millenials

Si us ha agradat aquest estil, o si el que busqueu és un altre estil de carpes, no dubteu en contactar-nos perquè puguem ajudar-vos a crear el vostre casament més chic amb l’estètica de moda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *