Centres de taula, com escollir la decoració

Els centres de taula per casaments han pres un gran protagonisme, són un dels elements decoratius que més atenció reben dels convidats d’un casament i per això és essencial escollir la millor opció que vagi acord amb la temàtica i estil del vostre casament.

Per escollir-los, podem fer-los des de petits i més aviat senzills a grans, elegants i sofisticats centres de taula. Són els encarregats de vestir de gala les taules i per això hem de dedicar-hi temps per crear taules originals i dissenyar-les minuciosament.

Avui dedicarem aquest post per donar-vos idees amb les noves tendències en decoració de taules que venen per aquest 2019.

 

Tipus de centres de taula

 

1. Centres de taula naturals

Les flors, el fullatge i la fusta venen amb moltíssima força i són ideals per casaments rústics a l’aire lliure. Les flors silvestres se seguiran utilitzant, de colors neutres com el blanc fins a violetes o blaus, i es poden combinar amb testos de fusta, troncs i branques. A més, si podem utilitzar flors naturals molt millor, doncs també podrem gaudir del seu aroma.

A tall d’exemple, a Actuality Carpas vam crear aquest centre de taula versió XXL tan espectacular i que va ser el centre de totes les mirades.

Centres de taula per casaments

 

2. Centres de taula romàntics

Un altre exemple de centres de taula per casaments, simple i elegant, és utilitzar espelmes. A nosaltres ens encanten! Aquestes amb la seva llum aporten una calidesa enorme i si les posem en canelobres, creen un estil perfecte per casaments romàntics i elegants.

Actuality Carpas disposem d’una gran varietat de tota mena de canelobres, de moltes formes i colors. Us convidem al nostre showroom per veure’l’s!

espelmes per casaments

 

3. Centres bohemis

Una altra opció per a decoració de taules, és escollir bodegons, flascons o cistelles de vímet amb les vostres fruites preferides, una mescla de fulles de color verd cendra i algunes flors poc comunes. Aquests són alguns exemples que hem fet:

detall centre de taula

Centre floral

 

4. Versions low cost

Per últim, per crear taules originals es poden utilitzar elements reciclats i fer-ho a mà. Es poden utilitzar lates o flascons i pintar-los o forrar-los amb tela. Una altra possibilitat encara més barata, seria utilitzar objectes vintage que tinguem a casa o fotografies de la vostra infància. Qualsevol opció és vàlida, ja que serà totalment personalitzat al vostre gust, i fins i tot els souvenirs pels convidats també poden fer-se a mà per aconseguir un casament encara més low cost.

Decoració original

 

Aquestes són algunes de les tendències que regnaran en decoració de taules, però és important que cada parella la faci al seu gust i sense perdre la seva essència. A Actuality Carpas oferim una gran selecció en productes de decoració per convertir en únic cada detall.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *