Com celebrar un casament en el camp?

casaments al camp

Un casament al camp és una opció ideal per a les parelles amants de la natura que busquen un casament senzill i relaxat, que volen gaudir d’una jornada a l’aire lliure amb els seus familiars i amics. Podeu escoltar els ocells, el vent, els grills? Encara no? Doncs seguim.

CARACTERÍSTIQUES DELS CASAMENTS AL CAMP

Els casaments al camp es caracteritzen per situar-se a l’aire lliure i per fer de la natura el seu gran protagonista. Destaquen per presentar un ambient relaxat i íntim. Tot i això, no hi ha cap casament al camp que s’assembli a cap altre, hi ha molts estils i combinacions on triar, entre els més populars: Eco-Chic, Boho-Chic, campestre o rústic, country, indie, vintage, floral… Haureu de trobar el que més s’adapti a vosaltres.

 

casaments al camp
Sombras de verano

COM ORGANITZAR UN CASAMENT AL CAMP

Per planejar un casament al camp, tot i ser un casament senzill, cal tenir en compte unes directrius per assegurar-nos que tot surt bé. És imprescindible planejar i preveure molt bé tot el que pugui passar.

Haurem de:

 • Escollir el lloc i demanar els permisos adequats per celebrar un casament al camp.
 • Tenir en compte la facilitat d’accés i distància.
 • És important estar pendents de la meteorologia a l’hora de triar una data.
 • Senyalitzar bé com arribar al casament, en cas que s’hagi de recórrer a camins secundaris, i assegurar que els nostres convidats no es perden pel camí.
 • Contractar tots els serveis necessaris per assegurar el benestar dels nostres.

 

SERVEIS PER A CASAMENTS EN EL CAMP

Organitzar casament al camp
Escenario

Els casaments al camp requereixen bona organització i de diversos serveis per assegurar el benestar dels nostres convidats. A Actuality Carpas us oferim diversos serveis per garantir l’èxit de celebrar casament al camp. Entre els més bàsics i més buscats trobem:

 • Ombres d’estiu: Fetes amb encanyissat, ens ajudaran a crear espais d’ombra on refugiar-nos del sol a les hores més caloroses.
 • Beduïna Tuareg: Molt popular, amb la mateixa funció que les ombres d’estiu, però amb un toc orgànic i ètnic.
 • Carpes de cuina: Quan l’espai no disposa d’infraestructures seran imprescindibles per al bon desenvolupament del càtering.
 • Il·luminació: Si bé els casaments campestres se solen desenvolupar aprofitant la llum del dia, és possible contractar una instal·lació de llums per al capvespre.
 • Paviments: Hi ha l’opció de posar tarima, escenaris, moqueta… per garantir la comoditat dels nostres hostes.
 • Sanitaris: Disposar de sanitaris és primordial en un casament al camp.

 

 

 

¿ON LLOGAR MATERIAL PER A CASAMENTS?

A Actuality Carpas podem ajudar-vos a dissenyar qualsevol espai del vostre casament o esdeveniment. Si no sabeu on llogar carpes per a esdeveniments, heu de saber que disposem d’una àmplia selecció de carpes i més de 20 anys d’experiència treballant al sector del lloguer de carpes per a esdeveniments.

Si voleu llogar una carpa, les empreses de lloguer de carpes per a esdeveniments us ho posem molt fàcil. Només heu d’entrar a l’apartat de Lloguer de Carpes de la nostra pàgina web, escollir els models que més s’adaptin a vosaltres i escriure’ns amb els detalls de l’esdeveniment. De seguida rebreu notícies nostres!

Si no ho teniu clar encara, o esteu buscant alguna cosa més personalitzada, també podeu demanar cita per visitar el nostre Showroom amb els nostres professionals els qui escoltessin totes les vostres propostes.

Si us ha interessat aquest article, estem segurs que també us interessarà el nostre anterior post sobre “Casaments al bosc” o “Consells per casaments a la platja“. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *