Com decorar carpes per casaments?

decoracio carpes per casaments

Volem aprofitar el post d’avui per donar-vos algunes idees sobre com decorar carpes per casaments o events.

Fa temps que ha desaparegut la creença de què les carpes només s’utilitzaven en cas de mal temps. Ara s’han convertit en un element més de la decoració d’un casament, on es veurà reflectida la temàtica i estil del casament.

Abans de decidir com decorar carpes per casaments, el primer que hem de fer és escollir bé el tipus de carpa que més ens agradi, segons la seva forma i possibles colors. Una vegada fet això, tot quedarà en mans de la decoració. Alguna cosa senzilla i intima o més aviat un espai luxós? Els detalls marcaran la diferència.

 

VELUMS I CORTINES PER CARPES

Una idea senzilla és decorar els laterals de la carpa amb cortines. Aquestes es poden recollir amb un llaç si fa bon temps i així deixar entrar la llum del sol. També per aconseguir lluminositat es poden utilitzar teles transparents. Una altra alternativa és posar grans velums que surtin del sostre cap als laterals per crear profunditat i contrast, canviarà la sensació de l’espai per complet.

cortines per carpes

 

DECORACIÓ FLORAL & NATURAL PER DECORAR CARPES

Per casaments més boho, rústics o inspirats en la naturalesa una gran idea és decorar el sostre de la carpa amb tota mena de fulles i branques com si volguéssim crear el mateix bosc dins de la carpa o el nostre propi jardí. Si per exemple aprofiteu el terra natural del vostre camp, aconseguireu una perfecta harmonia.

decoració floral

 

ESPELMES I POTETS DE VIDRE PER CASAMENTS

Per complementar el sostre de branques podeu penjar potets de vidre penjants que creïn un look encara més romàntic i màgic. Tant si les complementeu com si els poseu sols, per casaments rústic-vintage aconseguireu un ambient molt acollidor. És una opció apta per totes les butxaques, ja que podeu utilitzar potets de vidre de iogurts i per penjar-los, amb corda de plàstic dura serà suficient. Una alternativa més distingida seria fer-ho amb fanalets penjants.

interior carpa Actuality Carpas

 

ELEGIR LA IL·LUMINACIÓ

El millor pels casaments de nit és omplir una carpa amb moltes i moltes llums. Tenim diverses opcions com la llum de fades per crear punts de llum o chandeliers penjants tipus aranya per casaments més vintage. Ambdues opcions també es poden combinar utilitzant una gran làmpada com a punt central i que d’ella en surtin les tires de llum. També es pot decorar una paret amb tires de llum en cascada o complementar amb grans lletres il·luminades, sistemes de projecció, focus…

com decorar carpes per casaments

 

En definitiva, amb la gran multitud d’opcions que tenim per decorar carpes mai havia estat tan fàcil, únicament hem de deixar aconsellar-nos per un professional i escollir allò que més vagi amb la nostra personalitat i temàtica.

Y perquè pogueu anar pensant quina carpa s’adapta més a la vostra celebració, a continuació us deixem l’enllaç a un post que vam escriure fa uns mesos sobre les diferents carpes per casaments que trobaràs a ActualityCarpas.

No dubtis en contactar amb nosaltres o deixa’ns un comentari a continuació per a saber més!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *