Com decorar una cerimònia de casament?

com decorar cerimònia de casament

Moltes vegades, com decorar una cerimònia de casament acaba essent un dels aspectes als que destinem menys temps, esforç i diners. Tanmateix, la cerimònia és la part més especial de tota la celebració.

Encara que molts ens centrem directament en la decoració del banquet, la cerimònia del casament és el primer contacte que tindran els convidats amb nosaltres i és important dedicar-li un cert mim i detall a l’espai.

Diferents opcions en decoració per a cerimònies de casament

Us proposem diversos estils de decoració per cerimònies de casaments civils. Recordeu que tota la temàtica de decoració començarà aquí, i s’haurà de veure l’estil que seguirà tota la celebració.

Arc de flors per a una cerimònia de casament

Per aconseguir un toc romàntic amb alguna cosa senzilla i vistosa, crear un arc amb cortines i flors és una tendència que mai passa de moda. La seva estructura permet que pugui instal·lar-se en qualsevol superfície: Al camp, al bosc o al costat del mar. Jugueu amb els colors i aconseguireu arcs tan magnífics com aquest:

Cerimònia de casament a la platja

Què hi ha més bonic que poder donar-se el si vull davant del mar i a sobre d’una piscina infinita? Un marc blau ideal pel romanticisme i els amants del mar i la naturalesa. A Actuality Carpas podem crear estructures de tota mena en superfícies d’aigua. En el cas de la imatge, vam instal·lar una tarima de metacrilat transparent, per no perdre l’estètica en tons blaus i crear un espai elegant i romàntic amb flors blanques.

Teles com a centre de la decoració

Per un dia solejat és l’opció més original. Al ser de grans dimensions marcarà molt bé tot l’espai de la cerimònia i serà molt visible. És ideal per grans espais com jardins, camps o boscos.

Carpa Tuareg o Egipte

Instal·lar una carpa és la millor opció per qualsevol mena de clima, sol o pluja. Us assegura estar resguardats de qualsevol situació i crea un ambient acollidor i romàntic per tots. El nostre model de carpa Tuareg és genial per casaments més informals mentre que el model Egipte és perfecte per casaments més elegants.

Cerimònia a l’estil Burning Man

Actuality Carpas som especialistes en crear muntatges a mida. A continuació us deixem una imatge d’un dels muntatges que vam realitzar aquest estiu. Els nuvis volien celebrar un casament a l’estil Burning Man, que consisteix a cremar una gran escultura de fusta on s’escrivien i deixaven notes dins, amb la idea de connexió i renovació espiritual. Com veureu, no hi ha opció que se’ns resisteixi.

Podeu demanar-nos qualsevol classe de celebració, perquè farem realitat els vostres desitjos!

En aquest post us hem volgut donar algunes idees sobre com decorar una cerimònia de casament, però per a més informació no dubtis en contactar amb nosaltres. Podem assessorar-te sense cap tipus de compromís. A ActualityCarpas estarem encantats d’atendre’t!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *