Com organitzar un esdeveniment corporatiu?

carpes per a esdeveniments corporatius

Queda’t en aquest post si vols saber les claus principals de com organitzar un esdeveniment corporatiu i que siguin tot un èxit entre els teus convidats.

Què és un esdeveniment corporatiu?

Un esdeveniment corporatiu es caracteritza per ser una manera de reforçar la imatge i la identitat d’una empresa. Permet oferir un espai on establir nous contactes, tancar negocis i tractes, a més de demostrar la rellevància d’una empresa en un sector concret davant d’un públic interessat en aquest àmbit.

Aquests esdeveniments poden ser públics o privats, és a dir, pot assistir-hi qualsevol que estigui interessat en el sector del negoci o només uns quants convidats afortunats, segons la intenció d’aquest esdeveniment. També, es donen en llocs habilitats per acollir un gran flux de gent, com ara teatres, sales de conferències, pavellons i en algunes ocasions, en llocs exteriors com jardins, places i parcs.

Com organitzar un esdeveniment corporatiu?

Hi ha un conjunt d’aspectes que cal tenir en compte a l’hora d’organitzar un esdeveniment corporatiu. Tingues en compte les següents consideracions:

Determineu el públic i l’objectiu

Abans de començar a organitzar un esdeveniment corporatiu, és important tenir clar quin és l’objectiu de l’esdeveniment i per a quin públic va dirigit. Tenir clares les intencions farà de l’organització un procés molt més suportable i la seva execució serà molt més fàcil. L’objectiu ha de ser realista i que es pugui executar en un termini de temps raonable. Així que quina és la teva intenció? Captar nous clients? Atraure nous inversors? Millorar la imatge corporativa de l’empresa?

Estableix un pressupost

Aquest pas és el que determinarà molt com es realitzarà l’esdeveniment corporatiu. Es tracta de fer l’esdeveniment reduint al màxim els costos però garantint que totes les idees plantejades es duguin a terme. És molt comú que els esdeveniments corporatius estiguin patrocinats, per tant, tenir clar quines són les despeses és molt important per treure el màxim partit al pressupost i organitzar un esdeveniment amb èxit.

Planifica l’esdeveniment

Un cop està aclarit quin és l’objectiu, per a qui va dirigit i de quants diners disposem per executar l’esdeveniment, ara només cal organitzar quines activitats i conferències es realitzaran, a quina hora i on.

També, cal tenir en compte que si és un esdeveniment de grans magnituds, has d’organitzar també els serveis externs que contractaràs, com per exemple, el servei de càtering, els hostes d’esdeveniments, decoradors… En alguns casos s’ofereixen fulletons informatius i obsequis per als convidats. Aquests han de ser encarregats amb temps d’antelació.

Avalua els resultats

Un cop ja ha passat el gran dia, és important avaluar quins han estat els resultats per tenir-los en compte amb vista a l’organització d’altres esdeveniments. T’has de plantejar un seguit de preguntes en relació amb els resultats, com per exemple, si has arribat al públic que desitjaves, si has establert aquests nous contactes que buscaves o si heu tancat algun tracte important amb algun inversor… Els punts a avaluar varien segons les intencions i objectius proposats a l’inici.

Lloguer de carpes per a esdeveniments corporatius

Si el vostre esdeveniment corporatiu o empresarial té lloc en un lloc a l’exterior, des d’Actuality Carpas us oferim l’opció de lloguer de carpes. Tenim una àmplia gamma de mides i colors perquè la vostra celebració o esdeveniment sigui un èxit i així millorar la imatge corporativa i assolir els vostres objectius empresarials.

Per a esdeveniments corporatius i empresarials, més d’una vegada resulta idoni poder utilitzar carpes, ja que és una bona solució per poder fer una celebració o esdeveniment sense haver de comptar amb la gran despesa que suposa llogar un espai cobert. Ofereixen moltes possibilitats per organitzar un esdeveniment empresarial, des de fer petites celebracions o conferències fins a grans esdeveniments internacionals. Gràcies a la seva fàcil instal·lació es poden instal·lar a qualsevol zona a l’aire lliure, ja sigui en petits mòduls de carpa o en una gran carpa.

El model de lloguer de carpes per a esdeveniments corporatius més sol·licitat i comú, és el model Dues Aigües en color blanc, ja que permet tenir un gran espai interior sense obstacles, aprofitant al màxim cada metre i es pot decorar de múltiples formes amb elements corporatius de l’empresa. Una altra opció més sofisticada és llogar la carpa Egipte, per exemple, en color bordeus com a la foto que veieu més avall, que va ser per a l’entrada d’esdeveniment d’un photocall.

En definitiva, si necessites llogar carpes per a esdeveniments corporatius, no dubtis a consultar el nostre ampli catàleg de carpes a la nostra pàgina web. Si tens dubtes o necessites ajuda per organitzar aquest gran dia, no dubtis en posar-te en contacte amb el nostre equip per oferir-te la millor solució de lloguer de carpes i organització d’esdeveniments.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *