Cortines per carpes

cortinas-para-carpas

Les cortines per a carpes són un element decoratiu i molt útil alhora. Aporten protecció davant de qualsevol tipus de clima, com el sol o la pluja i podem recollir-les o tancar-les depenent d’això. També, segons l’accessibilitat que volem donar a la carpa, tancarem o obrirem un o més laterals i poden ajudar amb l’estètica de l’espai per fer-lo més acollidor i elegant. A Actuality Carpas tenim diversos tipus de cortines per a carpa exterior per celebrar les vostres noces a l’aire lliure. Recordeu que també disposem d’una àmplia selecció de carpes per a casaments o esdeveniments i podeu escollir tots els detalls que desitgeu incloure aquell dia especial, entre ells, les cortines per a carpes.

Tipus de cortines per a carpa exterior

A Actuality Carpas disposem de diversos tipus de cortines per a carpes d’exterior amb què condicionar el lloc ja sigui de manera estètica o per protegir-nos de les inclemències climàtiques a l’exterior. És a dir, les cortines per a carpa són una alternativa excel·lent de tancaments per a carpes atès que són molt versàtils i hi ha diversos models amb què combinar juntament amb la temàtica i la decoració de la celebració. A continuació, podràs conèixer les cortines per a carpes més populars als esdeveniments especials.

Cortines per a carpes opaques

De vegades, els nuvis prefereixen gaudir de la privadesa en el seu casament, és per això que les cortines per a carpes opaques són una bona solució. Es poden disposar al voltant de l’estructura de la carpa de manera que separin l’exterior de l’interior de manera elegant. A Actuality carpas disposem d’una gran varietat de colors i models de cortines opaques per a carpes ideals per a qualsevol ocasió especial.
Aquest tipus de cortines estan conformades per unes lones opaques, que normalment col·loquem del mateix color que el sostre. Es tracta d’una de les millors opcions per protegir-nos davant de qualsevol previsió de temps, ja que són resistents a l’aigua i als raigs UVA i amagar l’estructura de la carpa de manera que quedi més vestida per a l’esdeveniment.

Cortines per a carpes transparents

Les cortines de PVC transparent són una opció resistent i discreta per a aquelles parelles que volen gaudir de les vistes a l’aire lliure sense haver de patir les conseqüències de les inclemències climàtiques com ara la pluja i el vent. Principalment, és recomanable instal·lar-les en casaments de nit, sobretot si refresca o fa mal temps i puguis condicionar la carpa millor per al gaudi dels teus convidats.

Una de les seves principals característiques és que, al ser completament transparents, permeten gaudir de les vistes de l’exterior, creant la sensació que realment la carpa es troba integrada de forma natural en l’entorn. Tot això, gaudint de la comoditat d’estar tancat, sense passar fred ni mullar-se.

Cortines per a carpes de xarxa

Si el vostre casament o esdeveniment té lloc a la platja o en algun lloc de la costa, les cortines per a carpes de xarxa són una bona opció per vestir la carpa de manera elegant. La lleugeresa dels materials i els seus colors neutres donaran aquest toc especial i relaxat tan característic dels casaments a la platja. A més, estan fetes a partir de materials com el lli i el cotó que les fa molt lleugeres i amb el vent poden ajudar a crear aquest ambient tan idíl·lic que transmet estar al costat del mar i encara molt més especial el dia del teu enllaç.
També, aquest tipus de cortines són habitualment utilitzades com a complement per als laterals de carpes transparents. De vegades, en ser de PVC, creen reflexos no desitjats que amb les cortines de xarxa podem dissimular.
Decorar un esdeveniment amb cortines de xarxa és una aposta segura. Són una opció elegant i distingida, amb la qual podeu crear un ambient únic.

Cortines per a carpes de fils

Com hem comentat a l´inici d´aquest post, les cortines per a carpes també poden formar part dels elements decoratius que pot incloure l´esdeveniment. Aquestes cortines estan creades a partir de milers de fils i són molt originals que donen un toc especial però discret a la decoració escollida. Si el que busques és donar un aire més romàntic a la teva celebració, les cortines per a carpes de fil seran una opció molt encertada. Proporcionen un aspecte molt diferent que pot servir de contrast amb la decoració de l’esdeveniment. Tot i això, hem de tenir en compte que es tracta d’una solució bàsicament decorativa. Si el que es vol aconseguir instal·lant una cortina a la carpa, és certa protecció davant de possibles fenòmens climatològics adversos, el millor serà intentar instal·lar un altre material complementari.

Cortines per a carpes de llums

Pels més detallistes i romàntics, es poden crear cortines per a carpes de llums de fades per decorar les carpes. L’efecte visual és realment espectacular. Creen un ambient càlid i acollidor, ideal per a casaments de nit o casaments a l’hivern.

Com en el cas anterior, la funció d’aquest tipus de cortines és bàsicament decorativa, ja que no resguarden ni protegeixen del fred o del sol exterior. Si el que es vol és disposar de cortines per a carpes que realment ens protegeixin de les inclemències climàtiques però poder continuar gaudint d’un ambient envoltat de llums, les podem col·locar juntes per crear aquest efecte tan màgic.

Per exemple, a la imatge que apareix a continuació, la cortina de llums ha estat instal·lada juntament amb laterals transparents amb l’objectiu d’aconseguir una major protecció davant el fred.

Tancaments per a casaments i celebracions

Ara que ja coneixes quins tipus de cortines per a carpes disposem. No dubtis a fer una ullada al nostre catàleg de lloguer de carpes per a esdeveniments i celebracions especials. Podràs triar tots els elements decoratius que vulguis al teu dia especial, inclòs les cortines per a carpes.
No dubtis a contactar amb nosaltres si necessites ajuda per organitzar i escollir la millor opció per satisfer els teus desitjos. Estarem encantats d’atendre’t!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *