Cortines, sombralls i parasols per casaments a l’aire lliure

En un primer moment, organitzar casaments a l’aire lliure pot semblar una feina molt laboriosa. Omplir i distribuir un gran espai, segurament buit, no és feina fàcil i és possible que no sàpigues ni per on començar. Des d’Actuality Carpas volem donar-te unes quantes pautes i facilitar-te tan com puguis tot el procés.

Un dels pilars fonamentals en l’organització de qualsevol event és l’adeqüació de l’espai. En aquest sentit, les cortines, les sombres o els parasols són elements bàsics per celebrar un casament a l’aire lliure.

Sombralls

Per començar, ens hem de centrar amb la zona de l’àpat. Al tractar-se d’un casament a l’aire lliure, hem de tenir en compte elements que quedin integrats amb el paisatge. Una opció que us proposem són les nostres estructures amb sombralls de canyís o bé amb lona blanca. Us protegiran de la calor del sol a les hores puntes alhora que crearan un espai íntim i acollidor pels convidats. L’opció dels sombralls de canyís és ideal per casaments al camp  on s’emportaran tot el protagonisme.

pergola

Parasols per casaments

Un cop coberta la zona principal, ens hem de centrar a on anirà el menjar i les begudes, perquè estiguin protegits. L’opció més eficaç seria posar para-sols, fàcils de col·locar i de moure. Una altra alternativa seria utilitzar algun stand de paradeta de mercat.

La resta d’elements que vulguem posar-hi, ja dependran de les nostres necessitats: espais chill out, zona de jocs infantil, photocall, pista de ball, barra de begudes… Us proposem uns quants exemples:

Cortines per casaments

Podeu crear una zona chill out envoltada per cortines. Donarà sensació d’intimitat i escollint el color i grau de transparència de les cortines, aconseguireu crear un espai molt acollidor i funcional alhora. Si voleu donar-hi un toc més romàntic podríeu decorar les cortines per darrera amb tires de llum de fades, l’efecte és realment màgic i aquesta idea també us pot servir pel photocall.

També podeu utilitzar uns velums o cortines per decorar la zona de la cerimònia o fins i tot la pista de ball. Tot és qüestió d’imaginació!

Aquestes són algunes propostes per realitzar casaments a l’aire lliure, però si voleu altres alternatives o no ho teniu clar, contacteu amb nosaltres perquè dissenyem el casament dels vostres somnis.

Tingueu en compte que celebrar un casament a l’aire lliure és una de les millors opcions i sempre és bo valorar-la. Donarà una major llibertat als teus convidats. A més, us permetrà estar rodejats de natura i un bon paisatge farà que celebrar el casament a l’aire lliure sigui tot un encert!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *