Decoració amb flors per casaments

flors per casaments

La decoració amb flors per casaments, o simplement la decoració floral, és una de les partides més importants en qualsevol casament. Gràcies a elles es poden aconseguir ambients realment espectaculars, però la seva elecció no serà una feina fàcil. Per això volem donar-vos unes pautes per saber quines flors per casaments escollir en la decoració del vostre enllaç.

1. Flors per cada època de l’any

Cada estació ofereix flors diferents i unes són més adequades que d’altres perquè puguin aguantar i no s’espatllin. Per exemple, a l’estiu es necessiten flors que aguantin les altes temperatures i es mantinguin al llarg de tota la jornada. Les més utilitzades són les magnòlies o el gessamí, entre moltes d’altres. A la tardor pel contrari s’utilitzen molt les dàlies o la bruguerola.

magnolies per rams de boda  diferents flors per rams de boda

2. Flors a la cerimònia

Les flors en aquesta part de la celebració donaran a entendre com serà en general la decoració de la resta de l’esdeveniment.

Per casaments religiosos se solen escollir flors més càlides, tot i que un truc que mai falla és decorar les columnes amb guirnaldes de flors blanques o colors elegants i fins.

En casaments civils prenen gran importància els arcs de flors, on es poden aconseguir crear autèntiques meravelles. Un altre toc amb les flors seran les espelmes que acabaran d’aportar aquest autèntic toc màgic que busquem.

A més, el passadís cap a l’altar també és molt important, podeu col·locar fileres de flors per marcar el camí.

decoracio amb flors

3. Centres de flors per casaments

És important que tota la celebració segueixi la mateixa sintonia pel que fa a decoració de l’entorn. S’han d’observar els colors de l’entorn per veure quins poden combinar i crear una harmonia entre tots els elements, escollint un color predominant i la resta un parell de colors més de la mateixa gama.

Entre les flors més utilitzades trobem la Peònia, només disponible a la primavera-estiu, l’hortènsia, l’astilbe, la dàlia o les clàssiques roses. Totes elles són ideals per a, per exemple, crear centres de flors espectaculars com aquests que us deixem a continuació.

centres florals  centres florals per casaments

4. Altres elements florals

Les flors també poden estar presents en altres elements del casament com en les corones per les convidades, al sitting plan o creant làmpades de plantes i flors aconseguint un estil molt fresc i acollidor. A més del tan imprescindible ram de la núvia!

corones de flors per convidades bodes  pista de ball boda

Com a consells finals, tingueu en compte que és important fer una visita al lloc amb la florista per visualitzar com quedarà tot i estimar un pressupost aproximat segons les flors de temporada que desitgem. És important que us deixeu aconsellar per un bon professional!

Per últim, volem recordar-te que, a Actuality Carpas, podem assessorar-te i ajudar-te a crear el casament dels teus somnis. Som especialistes en decoració per a casaments. També pots visitar el nostre showroom sense cap mena de compromís. En ell, segur que trobes la inspiració que necessites.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *