Decoració Chill out

chill-out-cortina

Una zona chill out és un espai on poder relaxar-se, descansar, llegir, parlar, escoltar música, compartir i gaudir de la bona companyia d’amics i familiars, un racó amb una atmosfera relaxant i acollidora.

Aquest, es pot situar en espais molt diferents, ja que la clau del seu èxit recau en la decoració chill out, és a dir, en l’elecció de:

  • Mobiliari
  • Colors
  • Tèxtils
  • Il·luminació
  • Vegetació
  • (…)

Cal tenir en compte les combinacions possibles i lorganització daquests elements alespai.

La il·luminació és importantíssima per ambientar un espai. A partir de la tarda, acompanyant el capvespre i en direcció a la nit, és important preveure com s’anirà transformant la nostra zona chill out. Un bon disseny de llum aportarà al nostre racó aquest toc imprescindible per crear un ambient únic.

A Actuality Carpas, creem espais per habilitar diferents ambients: atmosferes acollidores, divertides, exòtiques, modernes, clàssiques, minimalistes, naturals o càlides segons les seves preferències. Amb el lloguer de mobiliari chill out per a casaments, podeu escollir entre múltiples combinacions de mobiliari i colors, segons l’estil i caràcter que vulgueu que tingui la seva zona chill out i fins i tot combinant diversos models aconseguint una bona decoració chill out i una perfecta unió estètica.

Zona chill out jardí

Una zona chill out jardí es pot presentar en estils molt diversos, segons el gust de cadascú. Tot i això, és habitual que aquests racons presentin motius vegetals variats. Per aquest motiu recomanem col·locar mobiliari d’estil natural, com ara els models Aran, Ratan, Formiga, Palet vs. Natural Wood o Àfrica, que combinaran molt bé amb qualsevol mena de vegetació, aportant una perfecta harmonia amb l’entorn i una perfecta zona chill out jardí.

Zona chill out terrassa

Quan imaginem una zona chill out terrassa, és possible que pensem en espais de còctels en edificis alts, amb postes de sol i música relaxant. Si aquesta és la imatge que voleu crear, recomanem els clàssics sofàs Chester i Le Corbusier, perfectes per a les vetllades més elegants en una zona chill out terrassa.

Zona chill out piscina

Una zona chill out piscina és un espai fresc on deixar-se mimar pel sol i esperar-ne la posta. El sofà Fungary, els models Bàsic & Soncs, o bé el Namocia & Sedari, són perfectes aliats per una zona chill out piscina.

També es pot acompanyar la zona chill out amb unes cortines. Una molt bona opció sense haver de prescindir de tenir un espai obert, creant una zona acollidora i més íntima.

Lloguer de mobiliari i decoració chill out per a casaments

Ara que ja coneix la decoració chill out que oferim, només cal escollir l’opció que més s’adapti al vostre espai, des de la zona chill out jardí, la zona chill out terrassa o la zona chill out piscina, decoració chill out per a casaments fins al lloguer de mobiliari chill out per a casaments.

A Actuality Carpas us podem ajudar a dissenyar qualsevol espai del vostre casament o esdeveniment. Si no sabeu on trobar lloguer de mobiliari chill out per a casaments, heu de saber que disposem d’una àmplia selecció de decoració chill out i més de vint anys d’experiència treballant al sector de la decoració chill out per a casaments. Si us interessa el lloguer de mobiliari chill out per a casaments només heu d’entrar a l’apartat de Zones chill out de la nostra pàgina web, escollir el model que més s’adapti a vosaltres i escriure’ns amb els detalls d’esdeveniment. De seguida rebreu notícies nostres!

Si no ho teniu clar encara, o esteu buscant alguna cosa més personalitzada, també podeu demanar cita per visitar el nostre Showroom amb els nostres professionals qui escoltaran totes les vostres propostes.

Si us ha interessat aquest article, estem segurs que també us interessarà el nostre anterior post sobre Idees i estils de decoració chill out.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *