Decoració d’església per casaments

decoracio esglesia casament

Tot i que el nombre de casaments civils ha augmentat significativament, encara són molts els que prefereixen celebrar casaments religiosos. Per això, avui ens centrarem en la decoració d’església per casaments. La part ornamental i creativa ha de ser escollida amb previ acord amb el sacerdot, ja que això limitarà el tipus d’arranjaments que podem fer i quins estan permesos o no. Una vegada sapiguem això, podrem començar a dissenyar cada espai: l’altar, el passadís i la sortida.

 

L’altar de boda

És la zona més important i destacada de tota l’església. Heu de valorar l’arquitectura de l’espai, ja que normalment tenen grans columnes, cúpules, vitralls o frescos que amb poca decoració podreu aconseguir un espai espectacular. És important saber que cada església sol tenir les seves normes sobre el que podem afegir. Normalment sol limitar-se a flors, que hauran de ser grans i que destaquin, i la decoració de les cadires dels nuvis. Els colors que solen utilitzar-se són blancs o pastels, ja que transmeten pau i puresa. Haurem de decidir si apostar per colors que combinin amb l’església o pel contrari volem crear un contrast. Si us deixen, altres opcions són cintes, canelobres, espelmes per donar calidesa i si són aromàtiques encara millor, teles, globus…

 

Arranjaments florals pel passadís de l’església

El passadís de l’església on els nuvis faran la seva entrada és un dels moments més emocionants. Aquí es poden utilitzar flors, canelobres, gerros, una llarga catifa, pètals de flors, llums decoratives… Roses i espelmes poden ser una aposta segura, tot i que us avisem que les roses són de les flors més cares. Una opció molt original és omplir el passadís amb fotos o escrits de la vostra història d’amor. Recorda que “menys és més”, i amb una decoració senzilla es veurà més elegant.

 

La sortida dels nuvis

El típic en aquesta part és llençar arròs als nuvis com símbol d’abundància i fertilitat, però heu d’anar amb compte, perquè a molts llocs s’ha prohibit aquesta tradició pels problemes de neteja que suposa. Cada vegada més s’utilitzen altres alternatives igual de maques i divertides: bombolles, pètals de flors, serpentines, confeti, bengales…

 

*Volem donar-vos un últim consell: En cas de casar-vos en una església, us aconsellem que demaneu si aquesta mateixa data hi ha un altre casament,  perquè així podreu comprar conjuntament la decoració i estalviar diners.

 

Per últim, us animem a visitar la nostra pàgina web. Hi podràs trobar vàries idees per decorar la vostra cerimònia de boda. Recordeu que també podeu posar-vos en contacte amb nosaltres perquè us ajudem a dissenyar el vostre casament d’ensomni.

 

Ara us deixem amb una petita recopilació d’imatges sobre la decoració d’església per casament. Què us semblen aquestes espectaculars propostes?

 

sortida nuvis entrada esglesia interior esglesia

decoracio interior esglesiabanc església decoració església per casament

decoracio cerimonia decoracio original casament interior esglesia

arranjaments florals casament decoració d'església per casaments decoració d'església per casaments

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *