Decoració taula de casament

decoracio-taula-casament

Què cal tenir en compte a l’hora de definir la decoració per a la taula de casament? Quins elements componen la decoració duna taula de casament? Quins consells seguir per a la decoració del centre de taula?

En aquest post us explicarem en què consisteixen els elements que componen la decoració d’una taula de casament.

Elements de la decoració de taula de boda

  • Parament per a casaments: Inclou la vaixella, la coberteria i el servei de taula. També es pot considerar el mobiliari i la decoració.
  • Centres de taula per a casaments: La decoració de centre de taula per a casament ocupa el lloc més destacat. Solen contenir flors, fruites, fulles, branques, espelmes, canelobres… i tot tipus de combinacions, des de les més senzilles a les més extravagants.
  • Identificadors de les taules, nom dels convidats i presentació del menú: Per a aquestes comeses, podem donar suport a un disseny gràfic d’acord amb l’estil general del casament, tenint en compte la paleta, els motius i la tipografia, elegant, romàntic, minimalista , natural…
  • Detalls i recordatoris de casament: Per completar la nostra decoració, no hi poden faltar els detalls i recordatoris de casament. És important mantenir la paleta i l’estil perquè ajudin a recordar el vostre dia, a més d’anar d’acord amb la decoració.

Consells per a la decoració de taula de casament

Abans de començar amb la decoració, és important realitzar un dossier, un moodboard o pàgina d’estil per definir l’estètica del casament. Un cop fet, podrem anar definint tots els elements.

Cal tenir en compte que una decoració de taula de casament senzilla és una molt bona opció. Escollir elements senzills ajudarà a identificar i separar els elements i que cadascú pugui destacar de forma individual i també en conjunt.

Si bé part del protagonisme el té la decoració de centre de taula per a casament, no cal exagerar, cal tenir en compte que els convidats puguin tenir bona visibilitat entre ells i puguin comunicar-se de manera dinàmica.

De per si mateixa, una taula de casament conté molts elements, a més de ser un espai canviant amb menjars i begudes que ocupessin la taula. Per això, una decoració de la taula de casament senzilla ens servirà per mantenir l’equilibri i l’harmonia de la taula.

Decoració amb parades & carretons

Si el que busquem és expandir la decoració de la taula de casament i anar més enllà, podem jugar amb el mobiliari auxiliar per oferir una bona varietat de menjars i begudes a escollir presentades a parades, casetes, expositors, carrets o estacions dels més desitjables. A Actuality Carpas oferim el servei de Carretons & Parades que pots incloure al teu esdeveniment.

Decoració de taula de dolços per a casament 

Podem centrar-nos per exemple en la decoració de taula de dolços per a casament, què també funciona molt bé per a aniversaris, batejos o comunions… També per celebrar dinars, sopars, berenars o còctels amb increïbles parades de formatges, embotits, refrescos, fruites… D’aquest manera, donarem un toc fresc i creatiu a la decoració de taula de casament.

Lloguer de decoració per a taula de boda

A Actuality Carpes, podem ajudar-vos a dissenyar qualsevol espai del vostre casament o esdeveniment. Disposem d’una àmplia selecció d´estructures, mobiliari i decoració per a esdeveniments.

Si busqueu lloguer de decoració taula casament heu de saber que el procés és molt fàcil. Només heu d’entrar a l’apartat de Mobiliari & Decoració de la nostra pàgina web, escollir els objectes que més s’adaptin a vosaltres i escriure’ns amb els detalls de l’esdeveniment. De seguida rebreu notícies nostres!

Si no ho teniu clar encara, també podeu trucar-nos i demanar cita per visitar el nostre Showroom amb els nostres professionals, els qui escoltaran totes les vostres propostes i on trobareu exemples de com encarar la decoració duna taula per casament.

Si us ha interessat aquest article, estem segurs que també us interessarà el nostre anterior post sobre “Manualitats per a casaments” on donem algunes idees per decorar les vostres noces de forma creativa i original.

No ho dubteu més i contacteu amb nosaltres per sol·licitar el vostre pressupost!
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *