El top dels casaments de luxe, a Palafrugell

Estem molt contents de poder ensenyar-vos el nostre gran últim casament a la Costa Brava, concretament a la vila de Mas Torroella, situada a Palafrugell. Si haguéssim de fer un top dels més espectaculars casaments de luxe als que hem tingut la sort d’assistir, evidentment aquest estaria entre els nostres preferits.

El casament estava organitzat per les wedding planners de Lavender & Rose Events, qui creen esdeveniments i celebracions per un públic internacional exclusiu.

Un casament d’ensomni

Després de molts mesos de treball conjunt, per fi s’apropava el gran dia. Van ser tres dies intensos de muntatge a contrarellotge. S’havia de muntar tota una carpa amb il·luminació i mobiliari, així que tot el nostre equip d’Actuality Carpas va treballar de valent per aconseguir-ho. Aquí podeu veure un resum de com va ser el muntatge de la carpa amb tarima i la il·luminació amb les nostres làmpades Madeleine.

 

 

Els dos següents dies ja van poder començar a entrar a la carpa la resta de proveïdors per acabar de col·locar taules, parament i decoració. En ells hi havia Cañigueral Mesas Con Esencia qui es van encarregar del parament, Siloh Floral Artistry de la decoració floral, Crimons rent & esdeveniment d’una part del mobiliari i finalment Esther Conde del càtering. El nostre equip també es va encarregar dels espais chill out de dins la carpa i l’escenari pels músics, així com les barres de begudes i les taules del sitting pel còctel.

Podeu veure un petit making off del dia de l’esdeveniment preparant tots els detalls finals perquè a l’arribada dels convidats, tot fos un èxit.

En el casament també van participar el duet Doublechick durant la part del còctel i la banda Four Kicks pel convit.

 

 

Diferents fotos del casament

Les fotos oficials del casament eren a càrrec de Branco Prata, però nosaltres també vam realitzar les nostres pròpies fotos per tenir el record dels grans resultats que es van aconseguir en aquest gran casament de luxe.

 

barra per a casaments

barra de begudes

detalls decoracio casaments

decoracio carpa

chill out elegant

centre de taula per a casaments

exterior carpa per a casaments de luxe

decoracio de taula per a casaments

taules amb encant

tarima i carpa d'ActualityCarpas

escenari per a casaments

chill out per a casaments

casament de luxe

idees per a casaments espectaculars

 

Jennifer, co-directora de Lavender and Rose, ens va dedicar unes boniques paraules:

Many many thanks for your hard work on the wedding. 
The work your teams have provided were beyond our expectations and we couldn’t have had a best service. 
The attention to the details was perfect and the marquee was a huge success. 
Probably the nicest one we ever had and we would love to work with you again, either in Spain or France why not! 
Please say a huge thank you to everyone and how great they have been! 

 

I també els nuvis:

Dear Actuality Carpas Team,
Apologies for sending this email to you so late! Macia and I have only just returned back to Shanghai.
What an incredible wedding weekend— my goodness! We still cannot believe it— our wedding was a dream come true— thanks to your team and our amazing wedding planners, Jennifer and Kerry.
The entire set up was beyond perfect. The design, execution and service was completely on point!
Thank you for your professionalism and fantastic service. We will be sure to recommend your company to all of our friends and family!
Once we get the photos and footage of the wedding, we will be sure to send you a link so that you have photos for your keepsake.
It was truly a weekend to remember. Absolutely stunning. It was all put together so well!
From the bottom of our hearts, thanks a million!
Sending you all our love and well wishes from Shanghai!
Xoxoxo
Kisses,
Alyssa and Macia

 

Organitzar un casament

Com veieu, organitzar casaments de luxe com el que vam viure, no és una feina senzilla. Per això, si estàs pensant casar-te, sigui com sigui el casament dels teus somnis, no dubtis en posar-te en contacte amb Actuality Carpas. Podem oferir-te les millors idees per a casaments espectaculars i acompanyar-te en tot el procés, ajudant-te en tot el possible, per fer del vostre dia un record inigualable.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *