El valor afegit d’Actuality Carpas

actuality carpas

Moltes vegades ens pregunten el perquè dels nostres serveis. No és que tinguem uns preus més elevats que la resta, sinó que oferim un valor afegit en els nostres serveis, i per això volem que entengueu la nostra filosofia i manera de treballar; perquè a Actuality Carpas som molt més que carpes.

El nostre compromís es basa en el vincle que creem amb els nostres clients

El nostre compromís es basa en un vincle que creem des del minut zero amb els nostres clients. Va molt més enllà de limitar-nos a oferir el lloguer d’uns serveis. Oferim productes que estem segurs de la seva qualitat, i que per tant, nosaltres mateixos voldríem fer servir per a un dia tan important com un casament o un esdeveniment empresarial. Actuality Carpas és confiança i tracte personalitzat. Darrere hi ha un autèntic equip especialista que us aconsellarà sense presses, el coneixement i l’atenció aportaran un valor afegit en el vostre dia més especial.

Tot comença des del moment en què rebem la vostra primera trucada o correu electrònic. Es crea la primera presa de contacte, oferint alternatives a les vostres peticions. També ens agrada conèixer-vos al nostre showroom, perquè vegeu la nostra manera de treballar i puguem conèixer-nos més directament, perquè l’empatia és per a nosaltres fonamental. Ens comprometem a fer dels vostres somnis una realitat.

Un cop decidiu confiar en nosaltres, realitzem una visita tècnica, prenem mesures, fem dibuixos, propostes i busquem solucions a qualsevol idea que tingueu al cap. Fem un seguiment durant tot el procés on volem que us sentiu com de la família. A més a Actuality Carpas treballem de forma artesana, creant productes fets a mida. Són peces treballades minuciosament, amb molta atenció i dedicació al detall, sent productes únics i personalitzats.

Durant el muntatge, és important muntar les carpes amb deteniment i seny. Cal tenir en compte que muntar les carpes de qualsevol manera, sense clavar, és un gran risc, ja que poden caure i fer mal a qualsevol. Recordem que aquest dia tindrem amb nosaltres als nostres éssers més estimats i a persones importants per a nosaltres. A Actuality Carpas ens fem responsables de qualsevol incident que pugui haver-hi, ja que comptem amb una assegurança de responsabilitat civil, perquè els nostres clients no hagin de preocupar-se i no es trobin amb sorpreses d’última hora. Molta gent no li dóna importància a aquest detall, però la veritat és que és essencial tenir-ho en compte. A més la nostra plantilla d’operaris es forma anualment i tots compten amb els cursos de PRL actualitzats.

Volem fer d’aquest dia, un dels millors de la seva vida

Finalment, arribat el dia, garantim una persona de manteniment o responsable tècnic per a qualsevol imprevist al lloc de l’esdeveniment. Volem oferir la màxima tranquil·litat i seguretat als nostres clients, i aquest és el nostre exigent compromís amb el client: fer d’aquest dia un dels millors de la seva vida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *