Idees i estils chill out

Avui volem ensenyar-vos diversos models de decoració chill out que vam utilitzar en una festa privada a l’aire lliure molt acollidora i amb molt d’encant.

COMBINAR ESTILS DE DECORACIÓ CHILL OUT

La clau d’aquest esdeveniment va ser combinar diferents estils i models de chill out aconseguint una bona unió de tots ells. El truc està a crear una sensació de llibertat i calma pels convidats. L’important està a crear aquest ambient sense necessitat de seguir unes regles d’estil definides. Més que unes pautes estilístiques s’han de crear sensacions.

Tot i això, no vol dir que no haguem de tenir en compte determinats detalls, com els colors o les textures. Hem d’utilitzar tons càlids i més aviat neutres, deixant els colors més forts i cridaners pels petits elements decoratius, ja que el que volem aconseguir és transmetre pau i descans. Els materials tèxtils han de ser agradables al tacte i a tot això podem afegir-hi una gran varietat de complements com una il·luminació relaxada, una bona música o unes herbes aromàtiques.

En aquesta festa privada vam combinar els nostres models agrupant-los en diversos espais. Primer a la zona de menjar vam utilitzar les nostres taules de fusta natural de pi amb el nostre model de chill out Astril, una combinació de taules altes i baixes, juntament amb la barra rústica per tenir a prop totes les begudes.

 

 

Al costat tenien lloc uns espais pensats pel descans amb els nostres sofàs Fungary, British i Retan, així després de l’àpat els convidats van poder relaxar-se una mica. Tots ells de colors neutres, blanc, beige i marró terra, que combinaven perfectament amb l’entorn.

 

 

Com veieu, per aconseguir un espai chill out únicament necessitem combinar un mobiliari i una decoració que ens transmeti tranquil·litat i comoditat.

Deixeu-ho en mans d’Actuality Carpas i podreu estar relaxats des del minut zero.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *