Idees originals per a casaments

ideas originales para boda

Al llarg dels anys els casaments s’han tornat cada cop menys protocol·laris per convertir-se en celebracions emotives, personalitzades, divertides i originals.

En organitzar un casament, el repte ja no és tant com asseure els convidats, que també, sinó com aconseguir un casament original que reflecteixi les nostres personalitats i es converteixi en una experiència inoblidable. I com aconseguir que la nostra unió es converteixi en un casament original que inspiri a tothom?

En el post d’avui us donarem alguns tips per a fer que el vostre casament sigui original, a més de fer un repàs de les idees originals per a casaments en les quals hem participat en els últims mesos.

 

PLUJA D’IDEES ORIGINALS PER A CASAMENTS

Per a començar a preparar un casament original, és important que trobem un estil o concepte que ens agradi. Podem preparar un moodboard, és a dir, una galeria d’imatges de referents que ens agradin i que ens ajudin a trobar allò que ens motiva i inspira. També pot ajudar-nos fer exercicis d’imaginació per a observar tot allò que volem en el vostre casament, els colors, les textures, les sensacions, les olors, els sabors, la música, l’ambient, la vegetació… És important que comuniquem tota aquesta informació a les persones corresponents, ja sigui Wedding Planner, equip assessor, perquè puguin entendre bé tots els nostres desitjos, a més de gustos i personalitats.

A partir d’aquestes idees inicials, es podrà teixir un eix d’estil i veureu com ràpidament es desprenen les idees originals per a casaments, l’elecció del lloc, la decoració, el vestuari, el menú, el transport, el ball…

Depenent de la vostra intenció, podeu escollir un casament original en el seu global o procurar punts d’interès.

Un exemple de casament original global, seria un casament temàtic, on mobiliari, decoració, vestuari, menjar, música … Convergeixen cap a una mateixa línia. Un casament amb punts d’interès, seria un casament que destaqués en punts concrets, per exemple, en l’elecció del lloc, un casament a la platja o un casament al bosc, encaixarien bé en aquesta categoria. També es podria incidir en la decoració a partir de coses originals per a casaments, com per exemple amb centres de taula espectaculars, instal·lacions de llums, mobiliari … També es podria destacar en la selecció de menú, ja que la cuina és alquímia d’amor.

CASAMENTS ORIGINALS

Aquests mesos tot i les dificultats hem pogut participar d’algunes noces molt originals. Aquí us deixem algunes imatges de les idees més originals per a casaments. Com la nostra beduïna Tuareg amb sostre de bosc fantàstic amb instal·lació de llums de fades o el nostre Tipi favorit a tot neó.

carpa para boda

 

COSES ORIGINALS PER A CASAMENTS

Els detalls són importants. Hi ha moltes coses originals per a casaments que podeu utilitzar, com per exemple, aquesta preciosa capella de fusta, amb el seu arc de flors, aquesta cistella amb barrets o nostre sofà vermell gegant. ¿Increïble, veritat? No cal posar límits a la creativitat!

cosaideas curiosas ideas para bodas

Esperem que aquestes indicacions i imatges us hagin servit d’inspiració i que a poc a poc pugueu anar definint i personalitzant el vostre dia especial.

NECESSITEU AJUDA AMB EL VOSTRE CASAMENT?

Actuality Carpes podem ajudar-vos a dissenyar qualsevol espai del vostre casament o esdeveniment. Disposem d’una àmplia selecció de carpes i mobiliari per a llogar.

Si voleu llogar mobiliari original per la vostra boda que sapigueu que el procés és molt fàcil. Només heu d’entrar a l’apartat de Mobiliari & Decoració de la nostra pàgina web, escollir els models que més s’adaptin a vosaltres i escriure’ns amb els detalls de l’esdeveniment. De seguida rebreu notícies nostres!

Si no el teniu clar encara, o esteu buscant alguna cosa més personalitzada, també podeu demanar cita per visitar el nostre Showroom amb els nostres professionals els que escoltessin totes les vostres propostes.

Si us ha interessat aquest article, estem segurs que també us interessarà el nostre anterior post sobre Top 5 de carpes originals per a casaments, en què us mostràvem les carpes més originals del nostre inventari.

No ho dubteu més i contacteu amb nosaltres per sol·licitar el vostre pressupost!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *