Idees per a bodes de plata i d’or

Idees per a bodes de plata i d'or

De vegades només ens centrem en parlar, organitzar i dissenyar casaments i ens deixem de banda altres celebracions molt importants, com és el cas de les noces de plata i d’or. No s’han de desmerèixer, doncs complir anys de casats és un orgull i són un bon motiu de celebració, és per això que anem a dedicar-hi avui un post on us donarem idees per a bodes de plata i d’or. La seva organització no hauria de ser massa complexa, ja que és una celebració més relaxada que el primer casament, però també està plena de nervis i emoció (i no és per menys).

Si sou dels que voleu celebrar aquest moment tan bonic amb els vostres éssers estimats, o bé voleu organitzar la festa als vostres pares, anem a donar-vos algunes idees  molt fàcils d’aplicar i que us ajudaran a començar a organitzar-ho tot:

COM ORGANITZAR BODES DE PLATA I D’OR?

Per començar cal tenir clar cóm organitzar bodes de plata i d’or i per quina opció ens volem decantar: per una celebració íntima o més aviat per un gran convit? Si no us convencen aquestes opcions més tradicionals o simplement ho voleu celebrar a soles, una altra alternativa és celebrar-ho amb alguna escapada a algun lloc que quedi pendent.

Renovació de vots

Si decidiu començar per una cerimònia i tornar a casar-vos, podeu fer una renovació de vots en cas que el vostre casament hagues set religios. Si pel contrari va ser civil, podeu fer una cerimònia simbòlica i que algun amic faci de mestre de cerimònies. Alhora també podeu renovar les vostres aliances i escollir unes acord al vostre gust, que potser amb el pas dels anys ha canviat i ara les possibilitats són molt més àmplies.

(Re) Utilitzant records

Si conserveu alguna peça de la vostra primera boda, en el cas de la núvia el vestit, podeu reutilitzar la tela per fer-ne un de nou. En aquestes ocasions l’ideal és portar el vestit de tons segons la celebració que estigueu celebrant, colors plata o perla fent referència a les noces de plata i tons daurats per a les noces d’or. Respecta el nuvi, pot portar la mateixa corbata del primer casament.

Records de bodes de plata i d'or Records amb fotos per a bodes de plata i d'or

El banquet per a la celebració

Podeu escollir un restaurant que us porti bons records o fer-lo més íntim a casa vostra si disposeu de suficient espai. Una altra opció més entranyable és tornar a la vostra localitat natal o allà on us vau conèixer si és lloc especial.

Decoració per a bodes de plata i d’or

La decoració no ha de ser tan sofisticada com en un casament, però no per això ha de ser més senzilla o avorrida, només més reduïda sense dedicar-hi gran part del pressupost. Aquí l’important és l’emoció de l’esdeveniment més que el seu disseny.

Per a la decoració podeu utilitzar fotografies antigues de la vostra primera cerimònia. Podeu donar-li un toc amb indicadors de taula o qualsevol altre element propi d’un casament. Tot dependrà de l’estil que voleu i del pressupost que tingueu. En aquest cas a més, us podeu estalviar els regals dels convidats, doncs no s’ho esperaran, amb l’alegria de poder ser-hi en una data tan important serà suficient.

També podeu utilitzar flors que combinin amb els tons acords a la celebració i petits detalls decoratius com aquests:

detalls per a bodes de plata i d'or Idees per a bodas de plata

 

El discurs dels nuvís

Per aquesta part és essencial donar protagonisme als familiars i amics que conserveu des de fa anys. Podran parlar de la vostra trajectòria i us faran recordar moments únics. A més en el vostre torn, heu de preparar un discurs parlant de la vostra vida junts i si és el cas, la vostra renovació de vots.

També és bona idea complementar-lo amb un vídeo del primer casament o un muntatge amb fotos i vídeos de amics i familiars.

El pastís de boda

Podeu encarregar un pastís com el del vostre casament o potser algun de tan divertit com aquests:

Pastel bodas de oro Pastel bodas de oro

Música per la festa

La música serà un element molt important: cançons de la vostra època, la cançó de quan us vau conèixer, les vostres cançons preferides … Serà un dels millors moments!

BODES DE PLATA ORIGINALS

Com veieu, no es tracta d’una tasca fàcil organitzar bodes de plata i d’or originals, però podeu contactar amb nosaltres o venir a veure el showroom d’Actuality Carpas perquè us ajudem i pugueu completar tot el que us faci falta per fer d’aquest dia un dels més bonics de les vostres vides. També podeu consultar el nostre post sobre idees per a casaments. De ben segur que us servirà d’inspiració!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *