Il·luminació casaments

Il·luminació casaments

Una il·luminació per a casament correcta és fonamental per al bon desenvolupament de l’esdeveniment. A més, influeix en els nostres sentits, estat d’ànim i fins i tot en la nostra predisposició a gaudir de les experiències compartides.

A Actuality Carpas entenem la importància de la llum en el disseny d’espais per a casaments i esdeveniments, ens agrada cuidar cada detall a les nostres instal·lacions de llums i és per aquest motiu que la il·luminació per a casaments és un dels nostres punts forts. Les nostres instal·lacions de llums, com nosaltres, demostren qualitat, experiència, cura i innovació.

És important que l’elecció d’il·luminació de casaments s’adapti als vostres gustos i aconsegueixi representar-nos a més de presentar l’ambient desitjat, i complir la seva funció.

ELECCIÓ IL·LUMINACIÓ CASAMENTS

Abans de començar a explorar entre la multitud d’opcions d’il·luminació de casaments, hem de recordar que tota il·luminació busca complir amb una funció, aquesta pot dependre de la seva ubicació com del disseny de l’espai. Hem de tenir en compte que la llum càlida es relaciona amb la comoditat i la relaxació, en canvi, la llum freda o blanca es relaciona més amb la productivitat o estimulació del cervell. Podem diferenciar entre 3 tipus d’il·luminació segons la funció:

  • Il·luminació general: Ens ajuda a veure i delimitar l’espai.
  • Il·luminació local o puntual: S’usa per destacar un punt concret al nostre espai.
  • Il·luminació decorativa o ambiental: Ens permet jugar amb les sensacions a més de crear ambients concrets.

Cal entendre que les instal·lacions de llum per a casaments i esdeveniments combinen aquestes funcionalitats per crear els espais que s’ajusten més a les necessitats concretes de l’espai i de les parelles.

IL·LUMINACIÓ PER A CASAMENTS D’ACTUALITY CARPAS

Alguns dels serveis més sol·licitats són el lloguer de garlandes de llums per a festes, com també el lloguer llums de revetlla, làmpades per a esdeveniments i cortina de llums casament. A continuació els il·luminarem amb algunes imatges i exemples sobre a què ens referim exactament.

Actuality Carpes hem dividit la nostra oferta d’il·luminació en 5 categories:

  • Chandeliers de Cristall: Per a vetllades molt elegants i sofisticades. Formen part d’aquesta categoria les MirrowMarie JulietteBoheme i Madeleine.
llums per a casaments
Madeleine

Llums de Fantasia: Tretes d’un conte de fades. Aquí trobem Chandelier Vintage, Llum d’estrelles o la popular Llums de fades o Cortina de llums casament.

cortina led per casaments
Llums de fada
  • Llums inspirades en la natura: Llums de formes orgàniques, d’espelma i molt combinaves amb motius florals o vegetals. Trobem Aranya, Cèrcol, Pierre, Minipage, Paskya i Hedera.
Paskya
Paskya
  • Llums festives: Aquelles que no poden faltar en una festa. Si esteu buscant lloguer de garlandes de llums per a festes o lloguer de llums de revetlla les trobareu aquí, juntament amb les boles de discoteca Saturday night, la Llum ultraviolada o les pistes de ball il·luminades.
LLums de revetlla
LLums de revetlla
  • Llums Bàsiques: Les que mai fallen. Llums per a esdeveniments de tota classe. Trobem After, Bali, Pantalla de corda i els Focus.
Pantalla de Corda
Pantalla de Corda

ON LLOGAR IL·LUMINACIÓ CASAMENTS?

A Actuality Carpas podem ajudar-vos a dissenyar qualsevol espai del vostre casament o esdeveniment. Si no sabeu on trobar lloguer de garlandes de llums per a festes, una cortina de llums casament o làmpades per a esdeveniments, heu de saber que disposem d’una àmplia selecció d’il·luminació per a casaments i més de 20 anys d’experiència treballant al sector del lloguer d’il·luminació per a casaments.

Si us interessa el lloguer llums de revetlla, només heu d’entrar a l’apartat de Lloguer d’Il·luminació de la nostra pàgina web, escollir els models que més s’adaptin a vosaltres i escriure’ns amb els detalls de l’esdeveniment. De seguida rebreu notícies nostres!

Si no ho teniu clar encara, o esteu buscant una mica més personalitzat, també podeu demanar cita per visitar el nostre Showroom amb els nostres professionals els qui escoltessin totes les vostres propostes.

Si us ha interessat aquest article, estem segurs que també us interessarà el nostre anterior post sobre l’elecció de la il·luminació per a esdeveniments.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *