Il·luminació per a jardins

il·luminació per a jardins

Com comentàvem al nostre últim post sobre Il·luminació casaments, a Actuality Carpas entenem la importància de la llum en el disseny d’espais per a casaments i esdeveniments. Ens agrada cuidar cada detall a les nostres instal·lacions de llums i és per aquest motiu que la il·luminació per a jardins és un de les nostres especialitats.

La il·luminació per a jardins és tota una fantasia per als casaments i esdeveniments. La llum és un element imprescindible a nivell funcional com també decoratiu. Ens pot ajudar a crear diferents espais i ambients perquè tots els nostres convidats puguin trobar el seu espai

A Actuality carpas hem seleccionat 3 tipus d’il·luminació per a jardins, tenint en compte els jardins amb llums més exitosos.

Il·luminació per a festes i casaments

  • Chandeliers de cristall: Per a vetllades molt elegants i sofisticades. La il·luminació per a jardins amb làmpades de vidre és un èxit assegurat. Per a aquest tipus de jardins amb llums, cal triar entre els models Marie Juliette, Boheme o Madeleine i l’estructura de suport més adequada.
  • Llums de fantasia: Tretes d’un conte de fades. La il·luminació per a jardins amb llums de fantasia permet il·luminar un jardí per a una festa de la forma més flexible, ja que els llums de cortina poden situar-se a sostres, parets, arbres…
  • Llums festives: Si us preguntàveu com il·luminar un jardí per a una festa, els llums de revetlla no us decebran. Entre els més sol·licitats hi ha els jardins amb llums de carrusel, una instal·lació de llums de garlanda d’allò més espectacular.

Il·luminar un jardí per a una festa

En plantejar com il·luminar un jardí per a una festa, és important escollir llums segons els ambients que es vulguin crear a l’espai. Recomanem llums més aviat tènues, que no il·luminin gaire. Escollir colors diferents per donar-li un toc animat i festiu al vostre jardí.

Serveis Actuality Carpas

A Actuality Carpes podem ajudar-vos a dissenyar qualsevol espai del vostre casament o esdeveniment.

Si us interessa la il·luminació per a jardins, podeu entrar a l’apartat de lloguer d’Il·luminació de la nostra pàgina web, escollir el model que més s’adapti a vosaltres i escriure’ns amb els detalls d’esdeveniment. De seguida rebreu notícies nostres!

Si no ho teniu clar encara, també podeu trucar-nos i demanar cita per visitar el nostre Showroom amb els nostres professionals, els qui escoltaran totes les seves propostes i on trobareu exemples de com il·luminar un jardí per a una festa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *