Instal·la carpes plegables al teu esdeveniment!

carpes plegables

Volem dedicar el post d’avui a parlar de les carpes plegables i dels seus múltiples avantatges. Es tracta d’un tipus de carpa molt freqüent i el seu ús és molt habitual en tot tipus d’esdeveniments. Precisament, el motiu del seu èxit són els seus múltiples avantatges. Tots ells fan que aquesta carpa destaqui per la seva enorme versatilitat: és ideal per a actes a l’aire lliure, com festes, esdeveniments esportius, càterings, fires o cerimònies.

Lloguer de carpes plegables

Com diem, instal·lar carpes plegables en un esdeveniment té molts avantatges. En aquest post, veurem alguns d’ells, però per més informació pots contactar amb nosaltres:

  • Permeten montar i desmontar en qualsevol tipus d’espai: No importa l’ubicació ni les característiques de l’espai. Una carpa plegable pot muntar-se i desmuntar-se de forma còmoda, fàcil i ràpida.
  • Ocupen poc espai desmuntades i poden emmagatzemar-se de forma vertical: Ja que ocupen el mínim espai possible, un cop acabat el seu ús, poden emmagatzemar-se en qualsevol lloc.
  • Són fàcils de muntar i transportar: La nostra carpa inclou una bossa de transport que facilita el seu desplaçament i, a més, una carpa plegable cap en qualsevol vehicle.
  • Tenen tela de polièster recoberta de poliuretà: Des d’Actuality Carpes sabem que la qualitat dels materials és un aspecte clau a l’hora de triar una carpa. Per això, sempre treballem amb els millors materials. L’acabat de la nostra carpa plegable és impressionant!
  • Té impermeabilització i resistència a raigs ultraviolats: No hauràs de preocupar-te per les condicions meteorològiques perquè, tant si plou com si fa sol, la nostra carpa plegable, que anomenem “monta fàcil”, pot protegir-vos.
  • Estan fetes de materials ignífugs: Encara que sembli secundari, aquest és un aspecte clau a l’hora de triar una carpa per a un esdeveniment perquè mai se sap què pot passar i és molt millor comptar amb una total protecció i seguretat.
  • Poden mantenir-se dempeus sense cap ancoratge: Encara que és recomanable posar-li piquets per evitar l’acció de vents forts, no requereixen de més instal·lació.
  • Poden personalitzar-se ja que permeten la seva impressió tant en sostre com parets: Les carpes plegables es converteixen en un eficaç mitjà de comunicació i publicitat. A més, al no dificultar la vista de l’interior de la carpa, la decoració també serà un aspecte important i destacable si vols crear un esdeveniment diferenciat.

Si encara amb tot això no tens clar si posar una carpa monta fàcil en el teu esdeveniment, vina a Actuality Carpas i et mostrarem el nostre model de carpa plegable sense compromís. Vina a visitar-nos o truca’ns al 938 869 141. Estarem encantats d’atendre’t!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *