La pista de ball: imprescindible en la teva festa

Pista de ball per a casaments

Al post d’avui ens introduirem a l’extens món de les pistes de ball. Respondrem a les preguntes de què cal tenir en compte abans d’escollir una pista de ball, quin tipus de pistes de ball són les més comunes, com són les pistes de ball Led, què inclou el lloguer de pistes de ball per acabar amb alguns tips de com fer una pista de ball.

Abans d’escollir una pista de ball

Abans d’escollir una pista de ball és important tenir en compte alguns aspectes generals per poder fer la millor elecció segons les nostres necessitats.

Terreny: Cal pensar el tipus de terreny on se situarà la pista de ball. Pot ser sobre gespa, sobre sorra, asfalt, rajoles… També si és un terra regular, és a dir, pla o bé presenta algun tipus de desnivell. En terrenys tous, recomanem situar pises de ball una mica més extenses, ja que amb les sabates de taló és dificultós ballar.

Ús: Haurem de pensar en el seu ús, si bé ho faran servir els convidats per ballar, si tenim programada alguna actuació de ball, de música… això ens ajudarà a determinar el material, la llum i les mesures.

Nombre de convidats: Normalment, les mesures es calculen segons els convidats. Hem de tenir en compte el nombre de persones assistents a l’esdeveniment.

És imprescindible donar aquesta informació a l’hora de sol·licitar un pressupost per a pista de ball perquè puguem assessorar-vos amb èxit.

Tipus de plataformes de ball

Les pistes de ball es poden fer de moltes maneres i de molts materials. De fusta, de metacrilat, de metall, amb vinils, amb moqueta… Se solen plantejar amb una estructura modular, ja que la seva instal·lació i desmuntatge són molt més eficients, a més que permet ampliar o disminuir les mesures a partir d’afegir o treure mòduls.

Lloguer de pistes de ball

Quins tipus de pistes de ball trobaràs a Actuality Carpas i en quines situacions escollir-les?

A Actuality Carpas disposem de diversos tipus de tarima per a la pista de ball. D’una banda tenim l’opció més discotequera, en metacrilat transparent o blanc. Aquest material, en ser translúcid, permet una il·luminació de la superfície al més estil dels anys 70, aconseguint una pista de Ball Led.

La pista de ball LED pot presentar-se en un sol o diversos colors, de forma estàtica o dinàmica amb canvi de colors. Aquests models són ideals per a esdeveniments i festes que abastin el capvespre i la nit, ja que el seu potencial es mostra a la nocturnitat.

Una altra opció és la clàssica tarima de fusta amb estructura metàl·lica per als més clàssics. Aquesta pista de ball és adequada per al dia i també la nit. La seva senzilla estètica s’adapta a tot tipus d’estils. A més, la seva estructura metàl·lica permet anivellar el terra, sent una pista de ball per a terrenys plans i també irregulars.

Què inclou el lloguer de pistes de ball?

El lloguer de pistes de ball inclou el transport, el muntatge i el desmuntatge. En cas pertinent també inclou la instal·lació de llum tant per a pista de ball led, com a estructura per a la instal·lació de tot tipus de llums.

A Actuality Carpas oferim un servei integral de lloguer de pistes de ball per a qualsevol tipus d’esdeveniment especial, ja sigui per a un casament, un aniversari, per a esdeveniments corporatius… No dubtis en contactar amb nosaltres perquè et puguem oferir una solució a mida de les teves necessitats.

Si us ha interessat aquest post, estem segures que aquest sobre el Lloguer de tarimes per esdeveniments també us agradarà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *