La plusvalía de Actuality carpas.

La-plusvalía-de-actuality-carpas

Moltes vegades ens pregunten el perquè dels nostres serveis. No és que tinguem uns preus més elevats que la resta, sinó que oferim un valor afegit als nostres serveis, i per això volem que entengueu la nostra filosofia i manera de treballar; perquè a Actuality Carpes som molt més que carpes.

El nostre compromís es basa en el vincle que creem amb els nostres clients

Va molt més enllà de limitar-nos a oferir el lloguer de serveis. Oferim productes dels quals estem segurs de la seva qualitat, i que, per tant, nosaltres mateixos voldríem utilitzar per a un dia tan important com un casament o un esdeveniment empresarial. Actuality Carpes és confiança i tracte personalitzat. Darrere, hi ha un autèntic equip d’especialistes que us assessorarà sense presses, el seu coneixement i atenció aportaran un valor afegit en el vostre dia més especial.

Tot comença des del moment en què rebem la vostra primera trucada o correu electrònic. Fem el primer contacte, oferint alternatives a les vostres peticions. També ens agrada conèixer-vos al nostre showroom, perquè veieu la nostra manera de treballar i puguem conèixer-nos més directament, perquè l’empatia és fonamental per a nosaltres. Ens comprometem a fer realitat els vostres somnis.

Un cop decidiu confiar en nosaltres, fem una visita tècnica, prenem mesures, fem dibuixos, propostes i busquem solucions per a qualsevol idea que tingueu present. Fem un seguiment durant tot el procés on volem que us sentiu com de la família. A més, a Actuality Carpes treballem de forma artesanal, creant productes fets a mida. Són peces treballades minuciosament, amb molta atenció i dedicació al detall, sent productes únics i personalitzats.

Durant el muntatge, és important muntar les carpes amb atenció i intel·ligència. Cal tenir en compte que muntar les carpes de qualsevol manera, sense clavar, és un gran risc, ja que poden caure i fer mal a qualsevol. Recordem que aquest dia tindrem amb nosaltres els nostres éssers més estimats i persones importants per a nosaltres. A Actuality Carpes ens fem responsables de qualsevol incident que pugui haver-hi, perquè comptem amb una assegurança de responsabilitat civil, perquè els nostres clients no hagin de preocupar-se i no es trobin amb sorpreses de darrera hora. Molta gent no li dona importància a aquest detall, però la veritat és que és essencial tenir-lo en compte. A més, la nostra plantilla d’operaris es forma anualment i tots ells compten amb els cursos de PRL actualitzats.

Volem fer d’aquest dia, un dels millors de la seva vida

Finalment, arribat el dia, garantim una persona de manteniment o responsable tècnic per a qualsevol imprevist en el lloc de l’esdeveniment. Volem oferir la màxima tranquil·litat i seguretat als nostres clients, i aquest és el nostre exigent compromís amb el client: fer d’aquest dia un dels millors de la seva vida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *